Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579987

Editie 329 - Game On!


OWN

385 bezichtigingen

CNNz9cX.jpg

Deze rubriek is geschreven door !

Welkom bij de nieuwe Game On!

Deze week ga ik wat vertellen over een al wat oudere game (bijna 10 jaar alweer), maar nog steeds gedubbed als een van de lastigste games, ooit uitgekomen op de PlayStation 2. Ik heb het natuurlijk over Shin Megami Tensei: Nocturne.

Nocturne?

Zeker, Nocturne.

Hitoshura5.jpg

Ontmoet de hoofdpersoon. In de game noemt hij Demi-Fiend (Hito-Shura). Ooit een mens, is hij een van de overlevenden van een wereldramp, waarbij de hele bevolking sterft, op alle aanwezigen van een klein ziekenhuis na, waar hij heel toevallig aanwezig is op dat moment.

Demons!

De game draait rondom het dealtjes maken met demonen die je tegenkomt. Alle demonen hebben andere skills, relaties en zwaktes. De Hit-shura leert zelf ook skills, en de speler bepaald zelf welke. Vergeet however niet, dat je er maar 8 kunt leren, en de skills die je kiest te vergeten niet meer terug te halen zijn. De moeilijkheid zit hem met de affinities die je hebt terwijl je vecht. Iedere eindbaas is heel anders, en je zult heel versaltile moeten zijn, wil je jezelf overal doorheen loodsen zonder te vaak dood te gaan. Want ja, doodgaan zul je. Een hoop keer.

Plot

Het plot is het herschapen van de wereld. Jij als almachtige demon hybrid kan een uitgangspunt kiezen waarop de aarde weer moet worden opgebouwd... Mits je zover komt. Je kan natuurlijk ook alles en iedereen de middelvinger geven en je aansluiten bij Lucifer, en het gevecht met God zelf aangaan.

De game is uiterest moeilijk, met een zeer diepgaand verhaal en vele mythische figuren maken hun opwachting (om kapotgemept te worden door jou en je demons). Kies voor de mensheid, anarchie of vastgeketend aan God zijnde, en vernietig alles op je pad!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...