Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579835

Editie 329 - Up To Date


OWN

397 bezichtigingen

PhXqzHQ.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Guardian1980!

Gang erbij, gang eraf, gang erbij

GTAGames.nl afbeelding
Ineens was het er; de gang met de naam Melba Gangsters. Leider Michaeltjuuh startte zelfs een gangwar, maar voordat het uitgedaagde Covesight kon reageren, berichtte Michaeltjuuh al dat zijn gang ter ziele was. In een reactie gaf hij aan dat de reden was dat hij voorzag dat het geen actieve gang zou worden, dat één van de leden aangaf naar een andere gang te willen, en dat hij zchzelf nog niet als leider zag.

En toen was daar MI6. Leider liep al een tijd rond met het idee een gang op te starten. En nadat op 11 mei 2013 het vierde lid binnen kwam lopen, was MI6 een officiële gang. We zullen zien wat deze club het forum te bieden heeft, het enige wat we tot nu toe weten is dat het top-secret is.

avatar200776_1.gif

De blauwe brigade weer uitgebreid

Met @Gta Ripper is het moderatie-team op Graphics uitgebreid. Weinigen zagen het aankomen, maar de uitleg van .Levi. was eigenlijk heel logisch; men hoopt dat een nieuwe moderator het forum een goede impuls kan geven en de activiteit kan verhogen. Gezien de kwaliteiten en lopende activiteiten van GTA Ripper zien wij het met vertrouwen tegemoet.

[sA]Forumsavegame

De [sA]Forumsavegame is inmiddels een week onderweg, en het is spannend. Het lijkt er op dat Team 3 een achterstand heeft opgelopen, en dat het zal gaan tussen Team 1 en Team 2. De spannende strijd is real-time te volgen in GTAForum Contests.

Smile

Sans Scrupules ging met veel bravoure de gangwar tegen BeaT DowN aan, en met name SpacyColours had er veel vertrouwen in. Echter, toen na een paar dagen Sans Scrupules al tegen een onoverbrugbaar ogende achterstand aan keken gooiden ze de spreekwoordelijke handdoek in de ring en mocht BeaT DowN zich de winnaar van deze war noemen.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...