Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581957

Editie 330 - Het Krantje


OWN

473 bezichtigingen

pHPVp2C.jpg

Deze rubriek is volledig opgemaakt uit fictieve bronnen door @Cabyon

Hoihoihoihoi! Welkom bij weer een nieuwe editie van dat onbenullig stukje in OWN. Deze week heb ik het heel druk gehad met heel veel dingen, dus als ik nu snel een stukje schrijf over alles wat er gebeurd is ga ik weer verder met mijn pony te kammen, OK? Want het was me het weekje weer wel..

- Gisteren (zaterdagavond dus, zouden wij met een select groepje op een LAN-verbinding via Hamachi Age Of Empires III gaan spelen. Ik was er helaas niet bij, want ja, mijn pony is wel effies belangrijker dat dan knullige spelletje. Maar Haruhi_Suzumiya was er ook niet, en ingewijden waren daar best bezorgd om. Alle afleveringen van zijn favoriete erotische tekenserie had 'ie allemaal al gezien en hij was vrij die avond.. Bronnen spreken echter er ook van dat Phoenyxar in het huis van Haruhi aanwezig was gisteravond. Zou dat het zijn?

- De afgelopen week had iedereen wel weer wat te zeiken zeuren of was iedereen lovend over een nieuw dingetje op GTAF: de award staan nu onder je postcount. Er kwamen veel kritieken over en weer, maar ik vind het zelf nog best vet staan. Wel jammer dat mijn vele awards niet worden weergegeven. Spijtig. :(

- Deze week kwam ook het nieuwe Daft Punk album ''Random Acces Memories'' uit. Daft Punk fanboy Davedavy opende meteen een topic waar mensen hun mening over het stukje muziek konden geven. Opvallend waren de posts van Silverbyte. Eerst vond hij het een middelmatig album, maar toen hij stijf stond van de sneakers en Parra T-shirts was 't album volgens hem ''opeens een stuk beter''.

- Mijn favoriete Belg MegaPiloot zit sinds 2008 op dit forum, heeft in totaal meer dan 7400 wat woorden lopen typen en dan op posten zitten drukken en snapt eigenlijk niet hoe je urls moet invoegen. Dit is natuurlijk zeer beschamend voor z'n reputatie, hij is eigenlijk toch wel een gevreesde boy (vooral in MTA -> grootspraak alom hoor!). Voor straf gaan we 'm dus allemaal een weekje MegaPiloot noemen. Akkoord? Voor de lulz!

2 reacties


Recommended Comments

Vroeger werden url tags niet automatisch ingevoegd en kon je mbv de tools boven je post een url invoegen waar mensen op konden klikken dmv bijvoorbeeld "klik". ;)

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...