Jump to content
 • Sign Up

MAF

 • entries
  518
 • comments
  1,497
 • views
  277,917

MAF 017 - Week Uit, Week In

NandroDavids

356 views

2195ld3.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

De week zit erop, we gaan de week uit, en de volgende week gaat beginnen, we gaan de volgende week in. Wat staat er deze week op het forum zoal op het programma?

Zaterdag 25 mei

De Champions League-finale tussen Borussia Dortmund en Bayern München vindt vanavond plaats. Dat betekent dat daarna de punten bij Sportkenners 2013 voor de ronde Europees Voetbal bekend worden gemaakt.

@NandroDavids gaat nog altijd aan kop bij Raad de Artiest. Hij zegt zelf ook deze week punten te hebben gescoord, dus stuur vanavond nog snel in om de strijd met hem aan te gaan. De deadline voor het zesde fragment is vanavond. Insturen doe je door een PM te sturen naar @Kloep.

Zondag 26 mei

Tot 11.00 uur kan er ingestuurd worden voor Roland Garros bij Sportkenners 2013. Meedoen doe je uiteraard door een PM te sturen naar @NandroDavids.

Wie heeft bij het zesde fragment van Raad de Artiest punten gescoord? We zullen het vandaag weten, want @Kloep gaat de uitslag daarvan posten. Daarnaast verschijnt het zevende fragment van deze muzikale contest.

In de avonduren is er weer een nieuwe editie van OWN.

Maandag 27 mei

Tot 23.00 uur spelen de deelnemers van Wie is de Mol? de laatste opdracht: Draaien en keren. Weten ze nog wat geld in de pot te brengen?

Dit is de laatste dag om te stemmen op de nieuwste Signature Of The Month. Er zijn dit keer vier kandidaten, maar het lijkt te gaan tussen de twee signatures die je hieronder ziet. Wat is jouw favoriet? Stem in het topic!

2z9jrxu.jpg

SOTM1_zps7119eb8c.png

Dinsdag 28 mei

Vandaag verschijnt de allerlaatste Mol-test bij Wie is de Mol?. De spanning stijgt...

Zaterdag 1 juni

Zaterdag 1 juni is dé dag waarop de verliezer, de winnaar én de Mol bekend worden gemaakt bij Wie is de Mol?. De spanning zal nu helemaal tot een kookpunt komen...

En in de avonduren is er natuurlijk weer een nieuwe MAF. We zien jullie dan graag weer, bij editie 018!0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...