Jump to content
 • Sign Up

MAF

 • entries
  518
 • comments
  1,497
 • views
  277,922

MAF 017 - Test, 1, 2, 3...

NandroDavids

934 views

90okk7.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids en vormgegeven door @Kloep

Voor het eerst in weken hoeven we geen bonusletter te geven voor een onopgeloste puzzel, want zowel de oplossingen Svenie als Tenpenny zijn inmiddels gegeven. Goed gedaan hoor!

Deze week hebben we natuurlijk weer een nieuwe puzzel, volgens het bekende concept. Voor die paar leden die toch nog wat toelichting nodig hebben, staat er een korte uitleg in de spoiler:

In deze rubriek hebben we wekelijks een zelfde soort puzzel. De beste omschrijving voor de puzzel is waarschijnlijk iets als cryptische rebus, want dat is het: een cryptische rebus. Kijk goed wat je ziet, puzzel wat, en als het goed is kom je dan tot de juiste oplossing. Iedere oplossing is gerelateerd aan het forum of aan GTA. Er wordt dus een ranglijst bijgehouden met daarin het aantal punten per deelnemer. Aan het eind van deze competitie, na een flink aantal weken, zal de overall winnaar een prijsje krijgen.

De test van deze week:

5f3p5j.jpg

2cj50o.jpg

Aan de letters en puntjes hierboven zie je hoeveel letters de oplossing van deze week bevat. Eventuele leestekens, spaties en hoofdletters doen er niet toe.

Je oplossing post je in een reactie op dit item. De eerste die de juiste oplossing plaatst, die verdient een punt voor de ranglijst. Per persoon is per week per puzzel één inzending toegestaan.

Succes!3 Comments


Recommended Comments

Oh, overigens had ik de Troy in gedachten die je in de allereerste Grand Theft Auto kon spelen...die uit TBOGT ken ik helemaal niet :puh:

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...