Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581957

Editie 332 - Het Krantje


OWN

411 bezichtigingen

pHPVp2C.jpg

Deze rubriek is volledig opgemaakt uit fictieve bronnen door @Cabyon

Hè-hè. Uw verslaggever moet even z'n slaap uit zijn ogen wrijven, want er is werkelijk wéér niks gebeurd deze week. Kijk, ik weet dat het bijna zomer is. En ja, dan is het komkommertijd. Maar dat de komkommertijd van GTAForum al begint in eind mei, had ik nooit kunnen dromen. Daarom ga ik eens uitlichten wat er allemaal NIET gebeurd is deze week. Dat mag toch? Ja, dat dacht ik. Moet ik m'n uitsmijter er ook even aan aanpassen. Zo, gebeurd. Want het was me het weekje toch weer niet..

- Opnieuw is er helemaal niks gebeurd in het GTA Classic View forum. Het enige topic wat nog een beetje in leven blijft daaro zijn de quizzen, waar de posters door de crew volgens mij flink voor betaald krijgen. Voor de rest ligt er enorm veel stof op alle topics, velen zijn nog van vorig jaar. Helaas kan dat niet worden opgeruimd, want volgens mijn bronnen is er helaas geen geld voor een schoonmaker voor die topics. Volgens mij zitten we nog steeds in een recessie. :(

- Er is deze week ook al helemaal NIKS gebeurd in de Downloads-sectie van GTAForum. Kom op, jongens.. Kijk, ik snap dat porno kijken tien keer leuker is dan wat mods maken voor GTAForum, maar hebben jullie dan je creativiteit verloren? Maak een Nickelson-jas voor San Andreas, model Kim Holland voor GTA 4, programmeer een modificatie voor Vice City dat er allemaal billboards van Eddy Wally hangen, weet ik veel?! Is het zo moeilijk?! Jezus.

- De stilte heerste deze week ook op Speratyal Fantasy, de blog van SpacyColours. Nu weet ik dat hij superdruk is met z'n opleiding (kuch kuch), maar het is toch niet teveel gevraagd om je woordkunsten ten toon te stellen voor iedereen? Ingewijden hebben er ook erg van genoten. Alhoewel er wel geluiden klinken dat er meer van Bassie en Adriaan in moet komen.

- Veel leden van de crew zijn deze week ook helemaal NIET actief geweest. Althans, dat vind de inzender van een stukje bij de MAF. In het volgens bronnen inactief makend – haha, snap je 'm? – stukje rept hij met veel (loze) argumenten over hoe inactief de crew wel niet is, alhoewel het voor de meeste leden wel een tl;dr-gevalletje zal zijn geweest, hoe goed de intentie van de schrijver ook was. Volgende keer beter!

1 reactie


Recommended Comments

Maar dan krijg ik Bassie Produkties weer achter me aan;

ATTENTION

We have received copyright complaint(s) regarding material that you posted, as follows:

from Bassie Produkties B.V.-Adrina Produkties B.V.-Magicland B.V. about Department Of Redundancy Department Bassie & Adriaan - CytiseChromatique

Video ID: z628sWJs3zY

Please note: Repeat incidents of copyright infringement will result in the deletion of your account and all videos that you have uploaded. Please delete any videos for which you do not own the necessary rights and refrain from uploading infringing videos.

If you are unsure what this means, it is very important that you visit our Copyright Tips guide.

If one of your postings has been misidentified as infringing, you may submit a counter-notification. Information about this process is in our Help Centre.

Please note that there may be severe legal consequences for filing a false or bad-faith notice.

For your reference, a copy of this message has been sent to you via email and can also be located in your Account Warnings page.

Misschien dat ik volgende keer nog eens een verkeerde vertaling geef van B2.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...