Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581952

Editie 332 - Up to Date


OWN

376 bezichtigingen

PhXqzHQ.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

"IK ben de mol"

Dat is wat @Cabyon zei bij de uitslag van de forumversie Wie is de Mol?. Na maandenlang zijn mond dichthouden en in het geheim opdrachten saboteren mocht deze week eindelijk het hoge woord eruit. Wie vroeg in het spel wist wie de mol was had grote kans om te winnen. En dat gegeven wisten @$NeoSyp$ en @Die Hard, die daarmee samen mochten uitvechten wie er met de eer ging strijken. Het werd eerstgenoemde met twee goede antwoorden meer dan zijn goede vriend. Met de uitslag werden ook de mollenboekjes, opdrachten, molacties en opmerkelijke weetjes openbaar, waarna er nu uitgebreid na kan worden besproken. De roep om een vervolg is er al, wat betekent dat de organisatie een goed uitgewerkte contest heeft neergezet.

post-7574-0-50373200-1369969147.png

Graphics League

De echte grafische kampioenen onder ons kunnen in een rechtstreeks duel van iedereen winnen, ongeacht hun positie in de Graphics Ranking. @-Matthijs- zorgt voor de mogelijkheid om deze 1-tegen-1-wedstrijden terug te brengen door de Graphics League te organiseren. In deze voetbal-achtige competitie strijden onze graphici in rechtstreekse duels tegen elkaar, waarbij de winnaar twee punten krijgt. Het lijkt erop dat het een lange competitie gaat worden, maar met enkele grote namen als deelnemers zou dat geen argument mogen zijn om niet mee te doen. Opgeven kan t/m 14 juni!

Doorstart Voetbalcoach?

Plotseling was er leven in het reactietopic van Voetbalcoach, een contest die begin dit jaar door @Kloep gestart werd maar nooit echt begon. @JeffreyOg plaatste deze week een bericht in het reactietopic, waarmee de contest weer bovenaan het Contest forum kwam te staan. Met het nieuwe seizoen alweer bijna voor de deur het ideale moment voor Kloep om de contest nieuw leven in te blazen zou je denken. Vandaag plaatste Kloep daarom een bericht die bijna een directe reactie was op dit, nog niet gepubliceerde nieuwsbericht waarin hij vraagt wat hij anders kan doen. Volgende week op OWN reageren pas nadat het gepubliceerd is lijkt ons een eerste stap in de goede richting.

Overige contests in het kort
  • @NandroDavids heeft na het winnen van de Champions League Duitse beker door Bayern München weer punten uitgedeeld bij Sportkenners. Heel goed werd er voorspeld door Phoenyxar, met de rest op een schamele 2, 1 of 0 punten. Binnenkort de uitslag van Roland Garros, waarbij volgens insiders een titelkandidaat heeft vergeten in te sturen!
  • Bij Raad de Artiest is het achtste fragment te beluisteren. NandroDavids leidt nog altijd het klassement, maar de voorsprong is nog altijd overbrugbaar. Kan jij hem bijhalen?
  • heeft Signature Of The Month gewonnen. Hij nam het op tegen @Gta Ripper, @3L1077 en . Het bleef lang spannend tussen supergtagamer en Gta Ripper, maar op de slotdag kwam er gelukkig alsnog duidelijkheid. Gefeliciteerd!

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...