Jump to content

MAF

  • entries
    518
  • comments
    1,497
  • views
    281,043

MAF 019 - Test, 1, 2, 3...


NandroDavids

1,340 views

 Share

90okk7.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids en vormgegeven door @Kloep

Is het te makkelijk geworden? Vormen de puzzels nog wel een uitdaging? Jullie lossen het de laatste weken zó snel op, dat leden die MAF niet meteen op zaterdagavond lezen volstrekt kansloos zijn voor het klassement. Hopelijk heeft die van deze week een iets hogere moeilijkheidsgraad.

Die nieuwe puzzel werkt uiteraard weer volgens het bekende concept. Voor die paar leden die nog wat toelichting nodig hebben, staat er een korte uitleg in de spoiler:

In deze rubriek hebben we wekelijks een zelfde soort puzzel. De beste omschrijving voor de puzzel is waarschijnlijk iets als cryptische rebus, want dat is het: een cryptische rebus. Kijk goed wat je ziet, puzzel wat, en als het goed is kom je dan tot de juiste oplossing. Iedere oplossing is gerelateerd aan het forum of aan GTA. Er wordt dus een ranglijst bijgehouden met daarin het aantal punten per deelnemer. Aan het eind van deze competitie, na een flink aantal weken, zal de overall winnaar een prijsje krijgen.

De test van deze week:

2wqtr3q.jpg

2uomipc.jpg

Aan de letters en puntjes hierboven zie je hoeveel letters de oplossing van deze week bevat. Eventuele leestekens, spaties en hoofdletters doen er niet toe.

Je oplossing post je in een reactie op dit item. De eerste die de juiste oplossing plaatst, die verdient een punt voor de ranglijst. Per persoon is per puzzel één inzending toegestaan.

Succes!

 Share

4 Comments


Recommended Comments

PatrickW heeft 'm helemaal goed, met de juiste toelichting ook nog :tu:

Flitskikker, lees MAF de volgende keer anders 's wat eerder...iedere week achteraf roepen dat je 'm weet is natuurlijk makkelijk :puh:

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...