Jump to content
 • Sign Up

MAF

 • entries
  518
 • comments
  1,497
 • views
  278,036

MAF 019 - Test, 1, 2, 3...

NandroDavids

1,216 views

90okk7.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids en vormgegeven door @Kloep

Is het te makkelijk geworden? Vormen de puzzels nog wel een uitdaging? Jullie lossen het de laatste weken zó snel op, dat leden die MAF niet meteen op zaterdagavond lezen volstrekt kansloos zijn voor het klassement. Hopelijk heeft die van deze week een iets hogere moeilijkheidsgraad.

Die nieuwe puzzel werkt uiteraard weer volgens het bekende concept. Voor die paar leden die nog wat toelichting nodig hebben, staat er een korte uitleg in de spoiler:

In deze rubriek hebben we wekelijks een zelfde soort puzzel. De beste omschrijving voor de puzzel is waarschijnlijk iets als cryptische rebus, want dat is het: een cryptische rebus. Kijk goed wat je ziet, puzzel wat, en als het goed is kom je dan tot de juiste oplossing. Iedere oplossing is gerelateerd aan het forum of aan GTA. Er wordt dus een ranglijst bijgehouden met daarin het aantal punten per deelnemer. Aan het eind van deze competitie, na een flink aantal weken, zal de overall winnaar een prijsje krijgen.

De test van deze week:

2wqtr3q.jpg

2uomipc.jpg

Aan de letters en puntjes hierboven zie je hoeveel letters de oplossing van deze week bevat. Eventuele leestekens, spaties en hoofdletters doen er niet toe.

Je oplossing post je in een reactie op dit item. De eerste die de juiste oplossing plaatst, die verdient een punt voor de ranglijst. Per persoon is per puzzel één inzending toegestaan.

Succes!4 Comments


Recommended Comments

PatrickW heeft 'm helemaal goed, met de juiste toelichting ook nog :tu:

Flitskikker, lees MAF de volgende keer anders 's wat eerder...iedere week achteraf roepen dat je 'm weet is natuurlijk makkelijk :puh:

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...