Jump to content
 • Sign Up

MAF

 • entries
  518
 • comments
  1,497
 • views
  277,922

MAF 019 - Multitainment

NandroDavids

339 views

b5kx0g.jpg

Deze rubriek is geschreven door

Breaking Bad

Breaking wat? Jazeker! Breaking Bad! Het verhaal over een fantastisch goede scheikundeleraar, Walter White, en zijn familie. Al gauw komt Walter in aanmerking met Jesse Pinkman, een drugsdealer.

Breaking+Bad+Logo.jpg

Waarschijnlijk voel je de bui al hangen: een scheikundeleraar en een drugsdealer, daar zit een verband. En dat klopt helemaal. Na het mooie nieuws dat Walter zijn vrouw zwanger is van hun tweede kind, stelt de dokter vast dat Walter terminaal ziek is. De dokter constateert dat Walter longkanker heeft en helaas niet meer lang zal leven.

Dit is uiteraard een vreselijk verhaal. Omdat Walter het niet wil hebben dat zijn gezin na zijn dood in een financiële crisis zal belanden, besluit hij om het criminele pad op te gaan. Walter is dus een scheikundeleraar en heeft aardig wat studenten gehad, zo ook Jesse Pinkman, de drugsdealer. Walter gaat Jesse opzoeken. Zijn plan is als volgt: Walter gaat de puurste methamfetamine ooit maken. Het is aan Jesse de taak om dit te gaan verkopen. Ze willen hiermee miljoenen dollars gaan verdienen. Tijdens het verkopen krijgen ze te maken met vreemde gasten. Het kost hun bijna het leven.

Breaking Bad-trailer

Ook de politie zit op hun hielen. Het grappige is dat Walter zijn zwager, Hank, een DEA-agent is. Even voor de duidelijkheid: DEA staat voor Drug Enforcement Administration. Kortom: drugspolitie. Hank denkt dat Walter een simpele scheikundeleraar is, maar de waarheid valt vies tegen. Zonder dat Hank het weet, jaagt hij eigenlijk op Walter en Jesse.

Worden Walter en Jesse nog gepakt? Zal Walter zijn terminale ziekte overleven? Hoe zal Walter zijn geld verborgen houden voor zijn familie en zeker voor de overheid? Ik zou zeggen: kijk naar de serie Breaking Bad!

Vanaf 11 augustus gaat Breaking Bad verder met seizoen 5, het laatste seizoen.0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...