Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285286

MAF 021 - Mijn Relatie Met


NandroDavids

424 bezichtigingen

gallery_7284_229_37076.jpg

Deze rubriek is geschreven door

Deze alcoholistische drugsverslaafde kun je het beste vergelijken met die gast uit Oblivion die je maar blijft achtervolgen wanneer je kampioen wordt. Ik ben zijn idool, en dat kan ik hem niet verwijten, want ik ben natuurlijk de god op aarde. (Zijn woorden! Ongeveer)

Helaas is Dotz heel erg tegen het systeem in en is hij een redelijk lange tijd verbannen van dit forum. Maar het Generaal Pardon (beste ding op dit forum ooit) heeft hem gelukkig gered en weer een beetje op het goede pad gebracht. Een uur dit forum gebruiken is namelijk een uur niet bezig zijn met drugs en alcohol.

Dat Dotz nu al weer één van de key players van het forum is wordt bewezen door het feit dat dit al de derde keer is dat hij in een rubriek in MAF, de belangrijkste en populairste blog van het moment, centraal staat. Maar het is ook wel logisch, want ik weet ondertussen dat Dotz gewoon een schatje is. We hebben uren gepraat op MSN en Facebook en ik durf te stellen dat ik hem ken als geen ander, ook al hebben we buiten Sans Scrupules nu minder contact dan voorheen.

Dotz doet soms een beetje alsof-ie heel cool is, maar diep van binnen is het gewoon een schatje, wat ook niet anders kan wanneer je mij aanbidt. Ik denk dat Dotz één van mijn beste forumvrienden is en ik hoop dat hij niet snel weer geband wordt.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...