Jump to content

MAF

  • entries
    518
  • comments
    1,497
  • views
    280,290

MAF 021 - Reclameblok


NandroDavids

894 views

 Share

gallery_7284_229_9142.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

We zagen deze week een topic verschijnen met een voorstel over betalende leden die dan bepaalde extra's en privilèges zouden krijgen. Nu achten we de kans wel klein dat Joriz zoiets ooit door gaat voeren, maar we nemen liever het zekere voor het onzekere. Daarom deze week weer een keer de rubriek Reclameblok, omdat we alle MAF-redacteuren natuurlijk wel van die extra's en privilèges willen voorzien mocht het zo ver komen. Wij vragen hiervoor uw begrip en hopen dat u niet wegzapt op het moment dat het Reclameblok verschijnt. Dat zou ik in ieder geval niet doen, want na de reclame gaat MAF gewoon verder!

---

Bent u het ook zo zat om altijd en overal maar koffie te krijgen aangeboden? In winkels, bij bedrijven, bij mensen thuis, en in deze moderne tijd zelfs al online in digitale kranten, overal is het: "Kopje koffie erbij?"

Hou op! Ik ben er klaar mee. In winkels moet ik me inhouden om niet die gloeiend hete bakkies pleur over de medewerkers te pleuren en online overweeg ik om naast een pornofilter ook een koffiefilter te installeren. Dit koffiekan toch niet langer zo? Kap 's met die voorstellen en ga gewoon eens je werk doen!

Teken de petitie op www.keerutegenkoffieovertuigdfaliekantferventindringendenergiek.nl en steun de stichting Keer U Tegen Koffie; Overtuigd, Faliekant, Fervent, Indringend, Energiek.

Dank u wel,

T. Pot

Voorzitter Stichting KUTKOFFIE

---

Dan gaan we nu terug naar de inhoud...

(Reclameteksten in deze rubriek zijn vaak verzonnen door de redacteur en dus geen echte reclame. Maar dat had u, slimme MAF-lezer, natuurlijk wel door.)

 Share

2 Comments


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...