Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285092

MAF 021 - In The Topicture


NandroDavids

538 bezichtigingen

gallery_7284_229_41313.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Projecten die GTA-gerelateerd zijn, die verdienen op een forum als GTAForum natuurlijk extra aandacht en dan ook in een blog als MAF. Daarom staat deze week een nieuw topic in de Vice City-fora centraal in deze rubriek, om precies te zijn het topic Vice City Mini Mission Challenges van @Svenie.

gallery_7284_229_132675.jpg

Het eerste wat opvalt aan dat topic is dat Svenie alle tekst in het roze heeft gezet. Is hij soms 'subtiel' uit de kast gekomen? Gezien zijn avatar zou je zeggen van niet, maar het kan natuurlijk. Als dat zo is, dan veroordelen we dat overigens absoluut niet. Sterker nog, we juichen het van harte toe, want uit de kast komen met zo'n topic mag altijd.

In dat topic plaatst Svenie iedere twee weken een challenge uit Vice City, waarmee hij dus heel wat weken vooruit kan. De stadium challenges, de RC-challenges, de Chopper Checkpoints, Cone Crazy, races bij Sunshine Auto's en nog veel meer, hij kan dit waarschijnlijk de rest van het jaar blijven doen.

Wat is dan de bedoeling? Dat iedereen die Vice City heeft de betreffende challenge zo goed mogelijk probeert te doen, een screenshot inlevert van zijn/haar beste score, en dan maar hopen dat je de beste was. Daarmee scoor je punten, en als je het heel goed doet pak je bij een challenge misschien zelfs wel een plekje in het Vice City Recordboek, een ander mooi GTA-gerelateerd project. Eentje die helaas al lange tijd ligt te verstoffen, maar wellicht komt daar nu verandering in.

Dus, ook al heeft Svenie alles in het roze geplaatst, laat je daar niet door afschrikken. Het is echt een mooi topic en een mooi project. Doe mee, en laat zien hoe goed jij bent in Vice City!

---

Oh, en uiteraard verdienen ook de topics Let's stream van @Dutchy3010 wat extra klikjes. Hopelijk leveren al deze schitterende topics weer heel wat uurtjes GTA-plezier op, actief spelend of passief kijkend. Ook dat laatste kan heel leuk zijn, helemaal als je er in de Chat met wat anderen over babbelt.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...