Jump to content
 • Sign Up

MAF

 • entries
  518
 • comments
  1,497
 • views
  277,922

MAF 021 - Voorpret

NandroDavids

1,831 views

gallery_7284_229_48603.jpg

Dit artikel is geschreven door @Jesperkaj

In deze editie van Voorpret gaan we het hebben over onderstaande screenshot, die twee weken terug door Rockstar werd gepubliceerd.

gallery_7284_229_13849.jpg

Wat zien we?

Deze screenshot is vlakbij een meer genomen. Het meer is vermoedelijk de Alamo Sea, een zoutwatermeer ergens buiten Los Santos. Aan het meer ligt een gemeenschap. Dit zou Sandy Shores kunnen zijn, aangezien de Alamo Sea waarschijnlijk ook in Blaine County gelegen zal zijn. Op de achtergrond zien we een hoge berg, die door vele fans de nieuwe Mount Chiliad werd genoemd. Het meer wordt omringt door wegen en parallel aan de weg waar ook de hoogspanningsmasten staan loopt ook een treinspoor, die aan de rechterkant van de screenshot een afbuiging naar rechts heeft. Tevens ligt naast het treinspoor een aparte berg, wat een parodie op de Salvation Mountain kan zijn.

gallery_7284_229_4402.png

Waar zou dit gebied op gebaseerd zijn?

De Alamo Sea is een parodie op een zoutwatermeer genaamd de Salton Sea, een meer zo'n 250 kilometer ten oosten van Los Angeles. Het gebied rond de Salton Sea is redelijk dunbevolkt, op enkele steden in het noorden en zuiden na. In dit filmpje komt een duidelijk beeld van het meer naar voren. Vermoedelijk zal de Interstate 10 of 8 ook zijn opwachting maken in GTA V, aangezien op deze screen een snelweg te zien is op de achtergrond. Kijk maar naar de wegwijzers en het viaduct.

Een wat kortere editie van Voorpret dan dat jullie gewend zijn, maar de volgende keer zullen we zeker groter gaan uitpakken. Tot volgende week!0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...