Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285419

MAF 022 - Fotogenie


NandroDavids

1005 bezichtigingen

gallery_7284_229_9261.jpg

Deze rubriek is geschreven door @SpacyColours

Welkom bij Fotogenie! In deze rubriek kies ik steeds iemands avatar uit, analyseer ik die en vertel ik jullie waarom dat plaatje bij diegene past. Vaak toont de avatar namelijk wat er achter de persoon schuil gaat.

Dit keer vertel ik het verhaal achter de avatar van @Megadreams.

gallery_7284_229_1932.jpg

Wat zien we?

Een zwart rondje met daarin iets wat het meest op de letter 'e' of 'l' lijkt.

Waarom past het plaatje bij Megadreams?

Uw Fotogenie dacht zich er deze week makkelijk van af te maken door het plaatje gewoon te reverse-googelen. Was dit gelukt dan had een boze Nandro het artikel vast weer naar ondergetekende teruggestuurd, dus gelukkig maar dat Google ook niet precies wist wat het plaatje voorstelde en enkel wat suggesties gaf. Zo kreeg ik onder andere een link naar een online Magic 8-Ball, een programmaatje dat schijnbaar het antwoord op alle vragen weet.

Ik dacht "Nou, komt mooi uit, dan vraag ik wel aan die Magic 8-Ball waar de avatar van Megadreams vandaan komt." Zo gezegd, zo gedaan. De magische biljartbal dacht even na en kwam toen met "Most likely" op de proppen, waarna ik na nog eens proberen tot het besluit kwam dat ik een ja/nee-vraag moest stellen. Dus ik vroeg "Does Megadreams' avatar say the letter 'e'?", waarop hij mij dit antwoord gaf: "You may rely on it."

Goed... dus dan ga ik ervan uit dat het een 'e' is. Maar wat nu? Het kan nog steeds van alles betekenen, zoals ei, ezel of echocardiografie. Er zijn zat woorden die met de 'e' beginnen, waarvan er ook heel veel bij Megadreams passen. Ik denk dat iedereen wel een ander woord kan verzinnen waar deze avatar voor kan staan, maar ik ga voor:

Enerverend - Van verslavende DM-Maps tot heuse Minecraft- en Pokémonspellen, Megadreams tovert het zo tevoorschijn in MTA. Altijd frisse ideeën en de wilskracht, het geduld en doorzettingsvermogen om die ten uitvoer te brengen. Of toch expertise, omdat hij moeilijke MTA-maps met twee vingers in zijn neus nog uitrijdt?

Ik denk dat de avatar van Megadreams alomvattend is. Er valt zo veel over Megadreams te vertellen. Uw fotogenie is verslagen. Zelfs die komt hier niet uit. Wat denkt u, trouwe lezer, dat die mysterieuze 'e' (of 'l'?) zou kunnen betekenen?

3 reacties


Recommended Comments

Eigenlijk zit er niet echt een verhaal achter die avatar. De "e" kwam van EGPH Productions wat ooit een site van mij was die overkoepelend zou moeten werken voor al m'n projecten. Echter heb ik die site later laten vallen. De avatar werd gemaakt op aanvraag door flitskikker gemaakt trouwens. :puh:

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...