Jump to content
 • Sign Up

MAF

 • entries
  518
 • comments
  1,497
 • views
  277,916

MAF 022 - Winnaar Van De Week

NandroDavids

521 views

gallery_7284_229_19150.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Iedere week roepen wij van MAF één forumlid uit tot Winnaar Van De Week of Loser Van De Week. Dat levert in beide gevallen geen badge op, maar simpelweg de (twijfelachtige) eer van de titel en natuurlijk de (twijfelachtige) eer van de eervolle vermelding in MAF. Deze week hebben we weer enkel een Winnaar Van De Week. En die Winnaar Van De Week is deze keer...@Bassieboy35!

gallery_7284_229_7076.jpg

Een originele contest bedenken en organiseren, dat is niet gemakkelijk. Vroeger had je mannen als Froodooo, Ikkes en NandroDavids die erin slaagden. Tegenwoordig doen mannen als PrioXCoMBo, Jacky-2007 en NandroDavids het. Aan dat toch niet onaardige rijtje voegt Bassieboy35 zich nu toe met zijn Politieke Contest. Daarom verkiezen we hem deze week als Winnaar Van De Week.

Inmiddels staat het aantal inschrijvingen al op 10, waarmee al een klein aantal partijen geformeerd zal kunnen worden. Maar er zijn genoeg pluche zetels beschikbaar, dus schrijf je in! Een (korte) vakantie is geen probleem: de rest van je partij waar je in wordt ingedeeld zal dat opvangen, en uiteraard word je gewoon doorbetaald. Zo werkt dat in de politiek.

Uiteraard zal de contest werken volgens een democratisch systeem. Er wordt gestemd op de partijen, en middels referenda zullen de voorstellen van de partijen door het gewone volk beoordeeld worden. Maar toch, ergens hopen we stiekem op een politiek analist die het de komende tijd allemaal gaat duiden. Zou Bassieboy35 iemand voor die functie kennen...?

gallery_7284_229_37229.jpg

Bassieboy35, van harte gefeliciteerd met deze eervolle vermelding in MAF én de titel Winnaar Van De Week!0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...