Jump to content

MAF

  • entries
    518
  • comments
    1,497
  • views
    278,793

MAF 022 - Welkom!


NandroDavids

332 views

gallery_7284_229_3997.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Welkom bij MAF 022!

Zoals vorige week al gezegd hebben we deze week een paar veranderingen wat betreft inhoud. Vanaf heden is Voorpret namelijk niet meer te lezen in MAF, maar op de frontpage van GTAGames.nl! Daar zijn we uiteraard erg trots op, en bij dezen wil ik Die Hard en Jesperkaj daar nog even extra voor complimenteren. Zij blijven wel gewoon MAF-redacteur, en ook Voorpret behoudt de MAF-uitstraling. Dit betekent niet dat we van 10 naar 9 rubrieken in de blog gaan: we houden hier gewoon wekelijks 10 rubrieken, en Voorpret is een soort bonus op de frontpage.

Daarnaast neemt Silverbyte vanaf heden de rubriek V®aaggesprek voor zijn rekening, met vandaag MegaPilot in de hoofdrol. Een goede interviewrubriek mag natuurlijk niet ontbreken in een krant, en ik heb er alle vertrouwen in dat Silverbyte daar de komende tijd voor gaat zorgen. Verder is de rubriek Mijn Relatie Met verdwenen: Pwned. heeft een nieuwe rubriek, Toen Was GTA Heel Gewoon.

Tot slot nog even een pluim voor -Matthijs-, die een onverwachte afwezigheid van Kloep opving door Looney Toon en een banner voor zijn rekening te nemen.

Veel leesplezier!

NandroDavids

Hoofdredacteur MAF

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...