Jump to content

MAF

  • entries
    518
  • comments
    1,497
  • views
    280,298

MAF 023 - Column


NandroDavids

548 views

 Share

gallery_7284_229_39311.jpg

Deze rubriek is geschreven door Pwned.

Superslecht, part 2

Een paar weken geleden deelde ik mijn mening over het Superleden-systeem met jullie. Velen dachten dat ik dit deed uit jaloezie en frustratie, en dat als ik ooit nog Superlid zou willen worden ik maar beter mijn excuses kon aanbieden. Ik ga geen sorry zeggen zodat ik Superlid word dus hierbij: geen sorry!

Een Admin, zij wil liever niet dat er namen worden genoemd, heeft me daarna ook nog gezegd dat ik het sowieso niet zou worden, simpel. En begrijp me niet verkeerd, het zal heus dat je blij bent wanneer je Superlid wordt. Ik denk gewoon dat het nog cooler zou zijn voor die mensen die het worden als het ook echt weer die betekenis had zoals vroeger, dat leden echt een soort van respect hebben voor hen.

Mijn doel op dit forum is dan ook niet om Superlid te worden, maar om een gerespecteerd lid te zijn die mensen aardig vinden, iemand met wie ze graag praten en waar ze hun problemen aan kwijt kunnen. Dingen te organiseren voor het forum en een gezellig en actief lid zijn. Het maakt me dan ook weinig uit wat voor rang er onder mijn naam staat en ik vind Lid een prima rang voor het moment.

Waarom heb ik die column dan geschreven als ik toch geen ambitie heb om Superlid te worden? Omdat ik graag zie dat dit forum verbetert op dit soort, voor mij, storende punten. Ik wil dat dit forum nog beter en nog leuker wordt. Niet iedereen deelt die mening met mij en als er geen verandering nodig is voor de meeste leden dan is dat zo, maar dat houdt me niet tegen om mijn mening te verkondigen.

Dan vind ik het dus best wel jammer dat wanneer iemand een kritische column schrijft over zo een soort systeem dat er dan meteen woorden bij worden gehaald als jaloers en gefrustreerd. Ik ben ,en was, geen van beide, iedereen die dus wel gewoon de discussie aanging zonder dit soort dingen te roepen wil ik dan ook even bedanken.

Heb ik toch iemand gekwetst met mijn column? Een paar crewleden op de zere tenen getrapt? Je laten huilen? Dat was dan totaal niet mijn bedoeling en hierbij een welgemeend excuus voor de juiste reden: wel sorry!

 Share

2 Comments


Recommended Comments

"Mijn doel op dit forum is dan ook niet om Superlid te worden, maar om een gerespecteerd lid te zijn die mensen aardig vinden, iemand met wie ze graag praten en waar ze hun problemen aan kwijt kunnen." - Nou, als je dit wilt bereiken zou je al kunnen beginnen door je niet als het tegenovergestelde van wat je hier opsomt te gedragen. Het klinkt vrij tegenstrijdig als je gemiddelde post bestaat uit "OMG CAPSLOCK TERUGGEVONDEN!!1!11!!", maar dat is maar hoe ik er naar kijk.

Je kunt je ook een vraag stellen bij de stelling dat Superlid zijn nu minder zou betekenen als vroeger.

Link to comment

Uuh, dat je over mij schrijft, prima, maar je moet niet mijn woorden verdraaien. Je trekt het totaal uit de context en dat is absoluut niet netjes.

En ja, ik was totaal niet blij met die column, omdat ik het niet netjes vind dat je leden op deze manier behandeld. Maar ik heb er niet wakker van gelegen. Sterker nog, ik was het alweer vergeten. Dat jij deze column nog schrijft, betekent dat je daar zelf een grotere kluif aan hebt gehad. ;)

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...