Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581954

Editie 336 - The best of...


OWN

382 bezichtigingen

To14vAV.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Cabyon!

Oeeh! Een nieuwe rubriek! Ja, dat klopt. ''The best of..'' is inderdaad een nieuwe rubriek. Waar het om draait? GTAForum heeft in zijn rijke historie (bijna 10 jaar) vele legendarische leden, fantastische evenementen of leuke topics gekend, en die wil ik in deze rubriek in het zonnetje zetten. We beginnen als een zomerrubriek, en als er ook ná de zomer animo voor is, laten we het uitgroeien tot een vaste waarde.


Laten we beginnen! Deze week zet ik de uitspraken van @hank_187 in zonnetje. Hij was de grootste DWG'er aller tijden, volgens de poll in het De Wilde Ganzen Gangtalk topic (waar je nog steeds kunt stemmen) en op mij heeft hij ook een onuitwisbare indruk achtergelaten. Genoeg redenen om zijn tofste uitspraken is er bij te pakken.

en geen pizzas bros maar proteiene TONIJN _O_ KIPFILES _O_ KALKOENG _O_ eitwitte eten kwarkie hier, tonijng daar en genoe rust 2 dagen per spergroep

hank was een enorme fitnessfanaat, en gelukkig voorzag hij ons ook met puike tips in het krachttraining topic. Dus, schrijf op: geen pizza, wel proteiene. Ook is kalkoeng aan te raden, eiwitten misstaan ook niet en een ''kwarkie hier, tonijng daar'' is ook prima. Vergeet trouwens niet om genoe rust 2 dagen per spergroep te nemen!

Het gaat niet om de prijzen die je wint, maar het winnen van de prijzen is een genot..^^ Overigens, jongens, stop je geld niet in zo'n grijpautomaat of iets anders, AL DIE APPARATEN ZIJN AFGESTELD! Een knuffel kan je heel misschien vangen, maar zo'n iPod of zo'n spelletje waarmee je iets kan winnen is bijna altijd bedrog.

nee man ik ken iemand de nee van een vriend zijn broer van achmed die heeft een ps3 gewonnen op de kerstmis

hank_187 schroom er ook vaak niet voor zijn mond open te trekken. MegaPilot zei in het topic Kermis dat het bijna onmogelijk was van die prijzen daar te winnen, maar volgens hank was dat helemaal niet waar. Want een vriend zijn broer van achmed had een ps3 gewonnen op de kermis. Het kan dus toch!

hallo kan iemand voor mij een signature makken?? thankssss het gaat om de volgende;

187

mercedes

bitches

geld

wapepns

RESOLUTIE MAAKT NIE UIT ALS DIE MAAR PAST :cya:

worshippy.gif

Link

Natuurlijk heb je als een echte hank ook een passende signature nodig. Zo stelde hij in een ''sigature'' aanvraag topic de eisen 187' date=' mercedes, bitches, geld en wapepns aan zijn signature. Vind ik wel bij 'm passen.

hahahah ik was op vkaantie en toen was er een emo en iedereen ging zeggen EMO EMO EMO en toen ging die huilen maar ik ging hem helpen en toen sloeg iik een van die gast op ze neus _O_

Link

Geweld is ook geen onbekende voor hank. Klaarblijkelijk vond hij het zielig toen een emo voor ''EMO EMO EMO'' werd uitgescholden, maar gelukkig kwam deze boy voor hem op en sloeg hij een van die gasten op z'n neus. Wat een wereldverbeteraar.

op die vaknatie ik had een vriendin VALERIE en gezoent met 2 meisjes ANNA en die andere weet ik nie ze waren hollands en blond behalve VALERIE die was spaans :D die heb ik ook for real gedaan _O_

Op sexueel vlak komt hankie ook helemaal niks te kort. Op vakantie had hij en vriendin, zoende hij met twee meisjes en heeft zijn vakantievriendin, VALERIE, ook nog eens ''for real _O_'' gedaan! Zou hij dan ook een womanizer zijn?


Dit was The best of.. voor deze keer. Ik hoor erg graag wat je er van vond!

2 reacties


Recommended Comments

GTAForum heeft in zijn rijke historie (bijna 10 jaar) vele legendarische leden, fantastische evenementen of leuke topics gekend, en die wil ik in deze rubriek in het zonnetje zetten.

Een rubriek over de rijke historie van het forum, en dan in de eerste editie aan komen zetten met een gebanned lid...aparte en mijns inziens verkeerde keus.

Link to comment

Citaat

GTAForum heeft in zijn rijke historie (bijna 10 jaar) vele legendarische leden, fantastische evenementen of leuke topics gekend, en die wil ik in deze rubriek in het zonnetje zetten.

Een rubriek over de rijke historie van het forum, en dan in de eerste editie aan komen zetten met een gebanned lid...aparte en mijns inziens verkeerde keus.

Waarom zou een banned lid hier niet passen? Hank_187 heeft zoals je hierboven kunt lezen naar mijn mening prachtige citaten achtergelaten toen hij nog actief was, dus waarom zou dat een bezwaar zijn, Nandro?

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...