Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581955

Editie 336 - Het Krantje


OWN

470 bezichtigingen

pHPVp2C.jpg

Dit stukje onzin is knullig bedacht en tot uitvoering gebracht door @Cabyon!

Nu mijn potje met subsidie (gekregen van deze krant natuurlijk) weer overvloedig gevuld is, heb ik mijzelf weer bereid gevonden wat te goochelen met de tekens op mijn toetsenbord om er een totaal onsamenhangend en volledig verzonnen pap van te maken. Ik denk dat dat mij wel gaat lukken, want het was me het weekje weer wel..

- Een unicum. Dutchy3010, doctor der GTA San Andreaskunde, meer dan duizend speeluren, talloze posts in het GTA:SA fora, het hoogste postcount van het forum (niet dat dat er iets mee te maken heeft, maar moet toch iets opschrijven) is ten einde raad. Waarom? Ze krijgt haar GTA San Andreas niet meer aan de praat. Terwijl vele leden talloze pogingen doen om haar te helpen, vermoeden veel bronnen sabotage! Alhoewel ze nog geen idee hebben hoe dat gebeurd zou kunnen zijn. Volgende keer meer.

- Even de handen uit je broek en klappen voor Extreem. Want ja, hij is tijdelijk gestopt met GTAForum. 167 minuten maarliefst (corrigeer me als ik fout zit, heb mijn rekendiploma namelijk gehaald aan het Ibn Ghaldoun) wist hij zonder het forum te overleven. Wat een fantastisch record. Daarna richtte hij de Melba Gangsters (weer) op. Ingewijden leverden mij de informatie dat Extreem gesponsord zou worden door die toastjes, die heten ook Melba, maar niks is minder waar. De Melba Gangsters zijn volledig onafhankelijk, maar of ze volgens bronnen ook zo breekbaar zijn, weet ik niet. Dat wordt dus afwachten.

- NandroDavids heeft een enorm luxeprobleem. Nu de rubriek ‘’Voorpret’’ van zijn ‘kindje’ MAF op de voorpagina staat (hij vindt zichzelf zo geweldig dat-ie zich ‘geestelijk vader’ van MAF noemt) passen hij én zijn ego niet meer in zijn tweezits Porsche. Dat wordt nog wat. Bronnen vertellen dat hij nu een Hummer heeft gekocht, en dat z’n grote ego daar dan nog maar nét inpaste. Dat wordt wat als hij met de trein gaat.

- Oah, die schattige kleine knuffelbelg genaamd MegaPilo(o)t heeft een heel topic volgeschreven met info over software die toch niemand gaat lezen. Maar ik wil! Ik doe het wel. Ik vond het helemaal fantastisch.. die kleurtjes.. die vormgeving.. die afwerking.. grandioos. Ik heb het hem ook laten weten via een persoonlijk bericht. Vraag hem er maar eens na. Maargoed, ook andere leden vond het geweldig (zelfs Jet), dus dat zegt wel wat. Volgens mij wordt het tijd om je abonnement op de Tina op te zeggen, Brecht!

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...