Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581953

Editie 336 - Up to Date


OWN

405 bezichtigingen

PhXqzHQ.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

Elf radiostations gepresenteerd

Bij de GTA V Radio Contest zijn in de eerste ronde de elf deelnemende radiostations gepresenteerd. De stijlen zijn zeer verschillend, al liggen enkele wel dicht bij elkaar. Het ligt echter niet zo dicht bij elkaar als de twee radiostations met dezelfde naam - is de organisatie wel helemaal wakker geweest? In de nu lopende eerste ronde is het de bedoeling dat de slechtste, dus niet de beste maar de slechtste radiostation eruit gestemd moet worden. Op welk radiostation zit je absoluut niet te wachten?

Victoria%20Justice.PNG

De nieuwste creatie van @Kloep.

The Underground vs. De Wilde Ganzen

@NilsHolgersson stond in de gang war met The Underground er plotseling alleen voor. Medelid @Nyltje mocht niet meer achter de pc en dus werd er eenvoudig gewonnen door The Underground. Waar een beetje strijd in G&C normaliter wordt toegejuicht lijkt The Underground echter voorkeur te hebben voor het motto "Make Love, Not War". Het resultaat: de gang war wordt opnieuw gespeeld. Een gemiste kans om een grote klap uit te delen aan een directe concurrent, of is het een verkapte liefdesverklaring?

Lijsttrekkersdebat

Je zou het niet snel verwachten op een forum over GTA waarbij de leeftijd onder de aanbevolen leeftijd voor GTA ligt en men dus helemaal nog niet mag stemmen: een politiek-getinte contest. Toch is het zo bij de GTA V Politieke Contest, georganiseerd door @Bassieboy35. Het is de bedoeling dat er in teams de perfecte GTA V in elkaar wordt gezet, maar dan alsof het een partij is die in de regering wil komen. Een interessant concept, want vinden kiezers een maximum snelheid van 130 km/h in GTA V een goede idee? En wat gebeurt er met de vele coffeeshops in Los Santos? We sturen onze verslaggever op pad om je op de hoogte te houden.

Overig nieuws
  • De Graphics League gaat op 6 juli van start met de eerste ronde.
  • Bij Raad de Artiest is niet het elfde fragment te beluisteren. Wegens persoonlijke omstandigheden ligt de contest tijdelijk stil. We houden je op de hoogte bij nieuwe ontwikkelingen!
  • Inzenden voor de GTA V Art Contest kan t/m vandaag (zondag). Let op: er zijn nu ook prijzen te winnen!

1 reactie


Recommended Comments

De organisatie was wel degelijk wakker. Na een thermos koffie opgedronken te hebben voor de zekerheid, kon ik nog steeds twee dezelfde namen bij de deelnemers lezen. Bovendien zijn de logo's de beste bewijzen van onze alertheid.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...