Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581997

Editie 339 - ... V.S. ...


OWN

367 bezichtigingen

nTtWkCH.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Bassieboy35

Bij ... V.S. ... is er een discussie over 2 onderwerpen wat nou beter, handiger, sneller et cetera is. Deze twee onderwerpen hebben uiteraard met elkaar te maken, de bedoeling van ... V.S ... is, is om te discussiëren wat dus beter is. Je hoort elkaars mening te respecteren en gelden natuurlijk de forumregels. Deze keer: Zomer v.s. Winter

Jullie hebben vast allemaal met deze warme dagen te maken gehad, misschien in je vakantie land of juist België/Nederland, maar vind je juist de zomer met veel warmte fijn of kies je meer voor een witte winter?

GTAGames.nl afbeelding

GTAGames.nl afbeelding

Laat het ons weten!

3 reacties


Recommended Comments

Eigenlijk best moeilijk, ik vind het awesome om in de winter sneeuwmannen te maken, maar ook om een frisse duik in eht zwembad te nemen in de zomer.

Uiteindelijk ga ik toch voor zomer, omdat je meer kan doen. De winter in België (en waarschijnlijk ook Nederland), is meestal 3 dagen mooie witte sneeuw, en daarna een maand grijze rommel op je stoep.

Link to comment

Ik ga voor zomer, winter is leuk voor 1/2 dag(en) en daarna niet meer. Dan is het glad, koud, en nog meer ellende. In de zomer is het lekker warm, ik hou zelfs van 30 graden! Het is geen moeilijke keuze; zomer vind ik het leukst! :D

Link to comment
Grand Theft Auto TOM

Geplaatst:

Beetje moeilijke keuze, eerlijk gezegd. Het liefst ga ik voor iets daar tussenin. Niet herfst, niet lente. Maar gewoon niet te heet en niet te koud. Ter ondersteuning: het was vandaag in Tilburg echt snikheet (geloof zo'n 35 graden). Dat is gewoon te erg... Geef mij maar liever iets van 20 graden mét een fris briesje. :puh:

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...