Jump to content

MAF

  • entries
    518
  • comments
    1,497
  • views
    280,330

MAF 025 - Fotogenie


NandroDavids

685 views

 Share

gallery_7284_229_9261.jpg

Deze rubriek is geschreven door @SpacyColours

Welkom bij Fotogenie! In deze rubriek kies ik steeds iemands avatar uit, analyseer ik die en vertel ik jullie waarom dat plaatje bij diegene past. Vaak toont de avatar namelijk wat er achter de persoon schuil gaat.

Dit keer vertel ik het verhaal achter de avatar van @_Night-Men_.

gallery_7284_229_7204.jpg

Wat zien we?

Een eend met een wit petje.

Waarom past het plaatje bij _Night-Men_?

Het elftal van De Wilde Ganzen is allang niet meer zo wit gevederd als het eens was, nu het zelfs meer leden uit Duckstad bevat dan uit Gansdorp. Hoewel Thunderduck zo mysterieus is dat ik me afvraag of hij wel een snavel heeft, laat staan iets om mee te plassen, is het bij _Night-Men_ wel duidelijk. Naast al zijn posts pronkt een iconische weergave van de GTA-liefhebbende verenbaal. Maar wat schuilt er nog meer onder het petje van deze goedgemutste eend?

Zijn naam is Erik en hij wijst basisscholieren op het belang van schoon rioolwater.

gallery_7284_229_13400.gif

Groep 7-leerlingen in Flevoland mogen op bezoek bij Waterschap Zuiderzeeland waar _Night-Men_ ze dan uitlegt hoe een afvalwaterzuiveringsinstallatie precies werkt. Dit is in het belang van zijn Gang natuurlijk geniaal, want 150 keer per jaar aan manipuleerbare kinderen vertellen dat "leden van The Underground óók ergens van moeten leven" is de ultieme meesterdiss, maar daarnaast leert hij kinderen ook goed om te gaan met de natuur. Een nobele daad waar die bescheiden jongen hier nog nooit een woord over gerept heeft.

Voor meer informatie over de lessen met Erik de Eend, ofwel _Night-Men_, kan je hier terecht. Of help onze vriendelijke watervogel met zijn missie om de natuur te beschermen tegen irritante muskusratten van The Underground, door dit spelletje te spelen.

En mocht je _Night-Men_ eens tegenkomen op het forum, geef hem even een schouderklopje. Deze jongen zorgt er vrijwillig voor dat de natuur in de Flevopolder haar schoonheid blijft behouden. _Night-Men_ zou eigenlijk een standbeeld moeten krijgen. Hulde.

 Share

1 Comment


Recommended Comments

Haha :7

Had laatst het topic nog opgezocht waar ik die aanvraag deed, nooit over een andere avatar gedacht, maakt me niet zo veel uit :)

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...