Jump to content
 • Sign Up

MAF

 • entries
  518
 • comments
  1,497
 • views
  276,370

MAF 025 - Loser Van De Week

NandroDavids

413 views

gallery_7284_229_36814.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Zoals gezegd in de rubriek hierboven hebben we ook weer een Loser Van De Week. Deze keer is de Loser Van De Week... @Davedavy!

gallery_7284_229_46.jpg

Vanwege zijn overdreven fan-zijn van Daft Punk? Nee. Vanwege zijn 'grappige' gif-je op zijn profiel? Ook niet. Vanwege zijn status update waarin hij klaagde over status updates waarin geklaagd wordt? Nee, zelfs dat niet. Wat dan wel? Zijn ongekend matige invalbeurt bij de rubriek Up To Date in de laatste OWN.

Normaal gesproken neemt Thundercover die rubriek voor zijn rekening, en dan ziet het er altijd goed verzorgd uit, is het een volledig overzicht van wat er op het forum speelt, en staan er geen ergerlijke foutjes in. Met het uiterlijk was ook deze keer niets mis: het zag er weer prima uit, en op basis daarvan zou je niet zeggen dat Thundercover afwezig was.

Máár, dat zag je wel aan andere zaken. Zo stond er een 'reactie van Pwned.' in met betrekking tot zijn promotie naar Superlid. Tussen aanhalingstekens ja, want de woorden van Pwned. waren aardig verdraaid. En een punt achter een kop, de zin Bewonder hem gestemd ... het was niet best. Dat was ook aan de reacties te zien, die overwegend negatief waren. En allemaal terecht dus. Of bijna allemaal dan. Want Jacky-2007's opmerking "Ik mis in Overige Nieuws de links onder de dikgedrukte titels?" was een beetje jammer voor Davedavy: die links plaatst Thundercover ook niet (altijd).

Overigens nog wel kudo's voor OWN voor het meewerken aan de weddenschap tussen Cabyon en NandroDavids. Toch leuk, dat zoiets gewoon kan.

Maar goed, Davedavy, van harte gefeliciteerd met deze 'eervolle' vermelding in MAF én de titel Loser Van De Week!0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...