Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579959

Editie 33 - Ongezouten


Dutchy3010

898 bezichtigingen

oc_own_ongezouten.jpg

Deze rubriek is geschreven door 'Dutchy3010'.

Ook deze week heeft iemand weer de moeite genomen om een stukje voor ‘Ongezouten’ te schrijven. Jij kan dat ook! Dus mocht je ergens mee zitten, of eindelijk je mening ergens kwijt kunnen, aarzel niet en stuur het op naar Dutchy3010. Je kunt je zowel anoniem als met naam opgeven. Als je anoniem wilt, wordt je naam aan niemand bekend gemaakt!

Anoniem 1

Allereerst een uitleg waarom ik mezelf anoniem houd. Heel simpel: anders lijkt het net of ik me in het vizier wil krijgen bij de crew, omdat ik maar gewoon lid ben en wil promoveren. Dat is dus niet mijn bedoeling, en daarom heb ik ook gevraagd of dit stukje er anoniem in mocht komen.

De laatste tijd wordt er steeds vaker geklaagd over de crew. Niet alleen op het forum, maar zeker ook op MSN. Ik vraag mezelf af waarom, want ik vermaak me prima op dit forum en als de crew er niet was geweest had ik dat zeker niet gedaan. De crew functioneert prima. En vergissingen maken is menselijk, dus ook als ze een fout maken moet je dat maar gewoon accepteren. Als leraren op school je op je donder geven voor iets wat je niet hebt gedaan, kan je toch ook beter braaf knikken en doorgaan? Als je daartegenin gaat, maak je het alleen maar erger. Zo is dat hier ook. Ook met het aanstellen van moderators. Steeds vaker is men het er niet mee eens. En toch blijkt dat ze het telkens bij het goede eind hadden. Maak je niet zo druk om wie moderator wordt, want de crew weet wel wat ze doen. Ik zit al een behoorlijke tijd op het forum, en vroeger was het echt niet beter zoals velen beweren. De huidige crew is bijna helemaal vernieuwd, maar vernieuwing betekend zeker niet verslechtering. De crew en het forum zijn goed zoals het nu is. En we moeten niet gaan zeuren als er iets kleins gebeurd, of iets waar je het niet mee eens bent, want dat zou je altijd houden.

Geniet van het forum en denk maar zo: zonder crew was dit forum één grote chaos.

44 reacties


Recommended Comments



Hou dit even buiten het forum "dames", niet iedereen heeft zin in dit soort praktijken.

Pssst: Wat is je telefoonnummer Pietje II?

Maar Jowx toch. :$

@ SummerBase:

1234-567890

:)

Supergeil! (Dat is een Duits voor iets als 'supertof!' :))

Link to comment

Prima hoor. ^_^

Die Dries Slavink die een paar weken geleden in de Ongezouten voorstelde om deze rubriek Gezouten te laten noemen, heeft kennelijk zijn doel ongeveer behaald. :D

Link to comment
Ik voel me buitengesloten :cry: Wil ook daten met PII

Waarom met gekke Piet daten, als je ook met mij kunt daten? :eten:

Mirrrr datet alleen met eenden die bij de Chinees zitten. ^_^

Link to comment

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...