Jump to content

Guard's Blog

  • entries
    32
  • comments
    243
  • views
    44,673

Het wordt spannend...


Guardian1980

2,438 views

gallery_112354_66_698.jpg

Nog maar een paar weken, dan is het zover. De voorbereidingen zijn getroffen, ik ben er helemaal klaar voor; De kamer is geverfd, alle spulletjes zijn gekocht, van kleding tot de kinderwagen toe.

Haha, wie dacht dat ik het hier over GTA V zou gaan hebben, die zal bij die laatste zin toch enigszins de wenkbrauwen hebben gefronst. Dit item is namelijk een vervolg op mijn vorige, Goeie dingen. Het verlof van mijn vrouw is begonnen, wat betekent dat we nog zes weken hebben tot de uitgerekende datum. Weken van spanning, want het kan geboren worden, van fysiek ongemak, want die buik is nu toch wel heel groot, van genieten, want het kindje beweegt zo lekker in de buik, en hopelijk ook van geluk. En in het ziekenhuis is men tevreden; het kindje is gezond en op lengte. Maar uiteraard hopen we dat ze nog even in de buik blijft zitten en nog even doorgroeit.

Voor velen van jullie lezers zal het een ver-van-mijn-bed show zijn, aangezien jullie voorlopig nog niet aan kinderen denken (verwacht ik in elk geval). Maar ik kan je vertellen, het vertedert, het beeld van een klein mensje op een (pret)echo. Grappig om te zien hoe het op ons lijkt; ik kan uren naar die printjes kijken. De vaders op het forum zullen er over mee kunnen praten, het is een hele mooie tijd.

Uiteraard heb ik een pre-order geplaatst voor GTA V. Maar wanneer ik daarmee aan de slag ga, dat weet ik nog niet. Aan de ene kant heb ik er ontzettend veel zin in, want het lijkt een geweldige game te worden, maar aan de andere kant ben ik er helemaal niet mee bezig. Maar we gaan het zien. Ik houd jullie op de hoogte, en veel plezier met aftellen.

~Guardian1980

9 Comments


Recommended Comments

Fijn om te lezen dat alles er goed uitziet. :)

Mijn zusje wordt begin september 2 jaar oud, dus typ ik dit met nummers van K3, repetitieve speelgoeddeuntjes en de openingstune van Big & Betsy in m'n hoofd. Het is zo geweldig om mee te maken. Nu heb ik als broer natuurlijk makkelijker praten dan een vader, maar een kind is wat mij betreft het mooiste wat je kan krijgen. :) Vooral omdat je er zoveel van je vroegere zelf in terug kan zien, en je zoveel van je eigen ervaring over kan brengen op je zoon of dochter. En kleine koters leren supersnel, dat is vooral in de eerste jaren geweldig om te zien. :)

Zeker iets om GTA V voor aan de kant te schuiven. :tu:

Link to comment

Veel succes met het luiers vervangen tussen het spelen door! Mooi dat alles goed gaat ;)

Hier ook allemaal echo-reclame :D

En die strepen willen niet weg, vreemd...

>>> Door Thundercover: There, fixed it for you! :tu:<<<

Link to comment

Geniet er van! Voor je het weet gaat het kind alweer naar school.

Dan begint het veel te vroeg GTA te spelen, komt het met een meisje naar huis, begint met de auto te rijden, begint te studeren, gaat werken, gaat het huis uit, en dan wordt je plots vergeten als ouder..:-(

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...