Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285172

MAF 028 - Loser Van De Week


NandroDavids

676 bezichtigingen

gallery_7284_229_36814.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Iedere week roepen wij van MAF één forumlid uit tot Winnaar Van De Week of Loser Van De Week. Dat levert in beide gevallen geen badge op, maar simpelweg de (twijfelachtige) eer van de titel en natuurlijk de (twijfelachtige) eer van de eervolle vermelding in MAF. Zoals gezegd hebben we deze week zowel een Winnaar als een Loser Van De Week. En die Loser Van De Week is deze keer... @Dutchy3010!

gallery_7284_229_1300.png

Want ja, kom op, meer dan 10.000 posts? Dat is niet normaal. De nummer 2 op de eeuwige ranglijst komt daar niet eens in de buurt, en ook leden die al véél langer (lees: minstens een half jaar langer) geregistreerd zijn en nog actief zijn hebben niet zo veel posts. 10.000 keer een bericht geplaatst. Nee, meer zelfs, want er zijn nog tal van posts van Dutchy3010 die helemaal niet mee hebben geteld voor die postcount. In Stamkroeg!, in het kantoor van OWN, in de verschillende ledenfora... ik wil niet eens weten hoe hoog haar postcount dan zou zijn. Phoenyxar waarschijnlijk wel, maar dat mag hij dan lekker zelf uitzoeken.

Het is dan ook goed dat PatrickW haar afgelopen week even neerzette als SpamSlet10000. Want dit hoort niet. Ga 's buiten spelen zeg, je weet wel, daar in het daglicht. 11 Awards, talloze projecten, ongekend veel Moderator- en Admin-acties, daar kun je eigenlijk maar één ding over zeggen. En laat ik dat doen middels een afbeelding:

gallery_7284_229_57076.jpg

Enkele prominente leden hebben in het verleden een tijdje deze signature gedragen, waaronder Jorge_F en Advancegta. Beetje jammer alleen dat er een d/t-fout in staat, dus bij dezen wil ik hun met terugwerkende kracht ook nog even uitroepen tot Loser Van De Week.

Maar deze week dus iemand anders: Dutchy3010, van harte 'gefeliciteerd' met de titel Loser Van De Week!

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...