Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285141

MAF 028 - Winnaar Van De Week


NandroDavids

736 bezichtigingen

gallery_7284_229_19150.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Iedere week roepen wij van MAF één forumlid uit tot Winnaar Van De Week of Loser Van De Week. Dat levert in beide gevallen geen badge op, maar simpelweg de (twijfelachtige) eer van de titel en natuurlijk de (twijfelachtige) eer van de eervolle vermelding in MAF. Deze week hebben we zowel een Winnaar als een Loser Van De Week. En die Winnaar Van De Week is deze keer... @.Levi.!

gallery_7284_229_531.gif

Hij krijgt die titel, hoe kan het ook anders, voor zijn zeer indrukwekkende, net afgeronde graphicsproject, getiteld Wasteland. Nu kan ik wel gaan uitleggen wat dat precies is, hoe het eruit ziet, en hoe goed het eigenlijk is, maar het is natuurlijk veel duidelijker om het eindproduct gewoon te laten zien. Dus, bij dezen:

gallery_7284_229_621118.png

En nu kan ik ook wel pretenderen een kunstcriticus te zijn en u allen te wijzen op de details in het kunstwerk, op het aantal uren dat het gekost moet hebben, en op andere kunstvormen waar hij wellicht zijn inspiratie vandaan heeft, maar dat is allemaal zinloos. Immers, er is maar één persoon die dat echt uit kan leggen, en dat is .Levi. zelf. Gelukkig was hij zo vriendelijk om die informatie gewoon in het topic te zetten, dus ik raad u aan om daar allemaal even een kijkje te nemen: Wasteland. Nadat u daar met open mond heeft gekeken naar het kunstwerk en .Levi.'s verhaal heeft gelezen, kunt u zich in de rij aansluiten om middels een post de kunstenaar eer te bewijzen.

Overigens zijn er deze week nog heel wat mooie designs verschenen in de Graphics-sectie van het forum. Neem bijvoorbeeld de wedstrijd tussen -Matthijs- en .Levi. in het kader van de Graphics League, in diezelfde competitie de wedstrijd tussen David22 en Gta Ripper, én een extra werk dat Gta Ripper tentoonstelt in de Graphics Showroom, getiteld Gunz 4 Hire. Check die designs, stem op je favoriet, en laat een reactie achter, want de Graphics-fora leven!

.Levi., van harte gefeliciteerd met deze eervolle vermelding in MAF, én natuurlijk de titel Winnaar Van De Week!

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...