Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582002

Editie 342 - Up to Date


OWN

579 bezichtigingen

PhXqzHQ.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

Exclusief: Sportkenners 2013/2014 gaat door!

Schokkend nieuws in MAF vorige week: @NandroDavids kondigde aan te stoppen met Sportkenners. Geen Sportkenners 2013/2014 meer, waardoor @Guardian1980 de laatste winnaar van Sportkenners zou zijn? U kon het zich niet voorstellen, en wij ook niet. Maar vrees niet meer: de oproep van NandroDavids heeft geholpen. Sportkenners 2013/2014 zal doorgang vinden en de organisatie ligt voor dit seizoen in handen van @Thundercover. Hij zal zo snel mogelijk meer bekend maken over de opzet van komend seizoen. NandroDavids zal overigens niet volledig afscheid nemen van Sportkenners in een nieuwe rol als (vaste) deelnemer. Zoals @Jacky-2007 al eens over Nandro zei: "Zoals het een sportman betaamt, stokje doorgeven, en gelijk doorgaan!", en zo is het maar net.

Dutchy3010 haalt 10k binnen

Nee, @Dutchy3010 heeft niet de Lotto gewonnen of de Admin Bingo (voor zover onze bronnen kunnen vertellen). Nee, ze heeft als eerste volgens de officiële postcount (je weet wel, dat getal dat slechts op de helft van het forum werkt) als eerste de 10.000 berichten bereikt. Hoe en waarom weet niemand, maar het was reden genoeg voor @PatrickW om deze 'vooraanstaande' vrouwelijke admin eens te benadrukken op haar werkelijke status op het forum. En zo kreeg onze Dutchy3010 een gratis naamswijziging naar SpamSlet10000. Ik hoef niemand te vertellen dat het die avond een dolle boel was in de chat, waar onder andere een tweede naamswijziging (PatrickWeinigposts5688) en een degradatie werden doorgevoerd. Enfin, we laten de details in het midden voor de leden die er niet waren. Dan kan er over een tiental jaren onder het genot van een biertje nog eens het 'ware' verhaal over deze bijzondere avond uit de doeken worden gedaan. ^_^

gallery_13783_45_73544.png

MTA-meeting North Storm een succes

Overig nieuws
  • Bij de GTA V Radio Contest worden reclamespotjes beoordeeld in de vierde ronde. Welk radiostation heeft de meest irritante, verschrikkelijke of saaie reclamespot en zal in de halve finale het strijdtoneel moeten verlaten? Stemmen kan t/m vrijdag!
  • Bij de GTA V Politieke Contest kan je t/m donderdag stemmen op de partij die in jouw ogen het beste lijstje met kledingwinkels voor GTA V heeft.
  • Je kan bijna stemmen op het beste verhaal in de 10 jaar GTAGames.nl Schrijfwedstrijd!

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...