Jump to content
 • Sign Up

MAF

 • entries
  518
 • comments
  1,497
 • views
  277,462

MAF 029 - V®aaggesprek

NandroDavids

385 views

gallery_7284_229_26211.jpg

Deze rubriek is geschreven door

Je zou kunnen zeggen dat @Foreigner97 één van de meest succesvolle leden is van het forum. De manier en snelheid waarop hij Megalid is geworden is ongelofelijk, en dus is hij een perfecte kandidaat voor deze rubriek. Hoe staat hij eigenlijk in het forumleven?

"Ik zie promoties als een stimulans om door te gaan"

gallery_7284_229_2581.jpg

Wat voor rol speel jij op het forum?

Op het forum houd ik me bezig op verschillende vlakken. Zo zit ik in Sans Scrupules, ben ik Megalid en schrijf ik voor MAF. Dat allemaal brengt allerlei verantwoordelijkheden en taken met zich mee, maar daarnaast zit ik ook gewoon op het forum voor mijn lol en voor de gezelligheid. Dat vind ik ook het doel van aanwezigheid op het forum, en dat is ook waarom ik de afgelopen tijd hier ben blijven hangen. Dat omvat overigens nog steeds het leeuwendeel van mijn huidige acitiveit, ondanks andere verplichtingen. Voor Sans Scrupules houd ik me als co-leader bezig met het organiseren van projecten binnen de Gang-scene en momenteel uiteraard de Radio Contest. Maar dat en mijn zowat wekelijkse taak bij MAF is eigenlijk maar een klein deel van mijn rol op het forum. Het grootste deel, dagelijkse activiteit (liefst in de on-topic fora), dat is naar mijn mening een taak van een Megalid en het is ook hetgeen waarmee ik mij grotendeels bezig houd.

Je zet je dus in voor MAF, maar wat vind je van de andere blogs op dit moment?

De blog-scene is voor mij - naast MAF uiteraard - niet echt het meest belangrijke deel van het forum. De enige blogs die ik eigenlijk altijd direct lees zijn MAF en OWN, en daarnaast probeer ik de blogs zonder vaste verschijningsdatum ook uiteraard bij te houden. Naast MAF is het Verhaallijnproject van Sans Scrupules de enige blog waar ik aan meewerk. Wellicht open ik in de loop van de tijd zelf ook nog eens een blog, maar daar heb ik op het moment nog geen plannen voor.

Op het moment vind ik MAF sowieso de beste forumkrant, anders was ik er ook geen redacteur van geworden. OWN lees ik dus ook, maar heeft vooral op afwerking (spelling/netheid) nog één en ander te verbeteren. De rubrieken van MAF lokken mij persoonlijk ook iets meer, maar ik vind het nog zeker een aardigheid om OWN wekelijks door te spitten. Zeker iets speciaals vind ik, dat er op een online gemeenschap als deze zulke leuke projecten als OWN en MAF uit de grond zijn gestampt én zijn bijgehouden!

Je zegt dat je je niet zo bezig houdt met de blogs. Dit is een ander verhaal met Gangs, toch?

Ja, absoluut. In begin april ben ik door Pwned. en de rest van de toenmalige leiding van Sans Scrupules uitgenodigd voor een lidmaatschap bij die Gang. Destijds was ik nog helemaal nieuw in de wereld van Gangs en ik hield me er ook niet echt mee bezig. Sans Scrupules beviel me echter goed: aardige mensen, gezelligheid, leuke projecten, et cetera. Het is erg leuk om projecten als het Verhaallijnproject en de GTA V Radio Contest te organiseren met andere leden van Sans Scrupules. Veel mensen opperen vandaag de dag dat ze er niets mee hebben, Gangs en Corporations. Eens hoorde ik bij hun, maar daar ben ik inmiddels dus van afgezien. Net zoals vele zaken op het forum, is het iets dat je moet ervaren om te begrijpen hoe leuk het kan zijn.

"De laatste tijd is mijn interesse in de V-fora aanzienlijk gedaald"

Je bent best snel Megalid geworden. Hoe denk je dat dit komt?

Toevallig publiceert MAF deze week een column van mijn hand die zowat hetzelfde onderwerp betreft. Maar hoe het komt? Persoonlijk weet ik uiteraard niet de precieze reden. Ik doe gewoon wat ik leuk vind om te doen: actief zijn op dit forum. Schijnbaar is dat zodanig goed bevallen dat ik tweemaal ben gepromoveerd. Zelf waardeer ik die promoties uiteraard enorm, en ik zie het ook als een soort stimulans om ermee door te gaan.

Wat vind je van het forum op dit moment?

Het forum gaat op dit moment een nieuwe fase in. Over vrijwel 30 dagen kunnen velen een kopie van GTA V op hun deurmat verwachten. Naast de welbekende, huidige actieve leden zullen er ook vele nieuwe leden binnenstromen en meepraten/vragen over GTA V, en hopelijk blijven plakken. De periode van speculeren, voorspellen, wensen, hopen, informatie verkrijgen is eindelijk voorbij: voor velen begint nu het echte werk. Zo'n vernieuwing kan ik waarderen. De laatste tijd is mijn interesse in de V-fora aanzienlijk gedaald, omdat ik het wel heb gehad met de eeuwige 'Wat denk jij'- of 'Wat vind jij van'-topics. Ook ik ben klaar voor GTA V, al zal ik hoogstwaarschijnlijk nog even moeten wachten op het moment waarop ik GTA V kan spelen, aangezien ik vooralsnog geen console bezit. Het forum blijft echter gewoon mijn vaste hangplek. Het is een grote hobby van me geworden, en ik verwacht dat dat de komende tijd ook wel zal blijven.

Is er nog iets dat je wilt zeggen?

Nu GTA V voor de deur staat, ben ik bang voor een nog grotere afname in activiteit van andere GTA-gerelateerde fora. Daarom wil ik de huidige leden aansporen om zo veel mogelijk actief te blijven/worden in de desbetreffende fora, met name van de wat oudere GTA's. Want het zou toch zonde zijn als een groot deel van de on-topic fora van GTAForum doodbloedt?0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...