Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285322

MAF 029 - Winnaar Van De Week


NandroDavids

579 bezichtigingen

gallery_7284_229_19150.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Iedere week roepen wij van MAF één forumlid uit tot Winnaar Van De Week of Loser Van De Week. Dat levert in beide gevallen geen badge op, maar simpelweg de (twijfelachtige) eer van de titel en natuurlijk de (twijfelachtige) eer van de eervolle vermelding in MAF. Deze week hebben we zowel een Winnaar als een Loser Van De Week. En die Winnaar Van De Week is deze keer... een anoniem lid! Het is namelijk het lid achter het radiostation Radio Nowhere bij de Radio Contest.

Hij krijgt deze titel voor het overleven van Opdracht 4 en daarmee het bereiken van de Finale. Maar dat hebben twee andere radiostations ook bereikt, dus waarom dan juist deze? Omdat het lid achter Radio Nowhere het niet had verwacht, en hij de vierde opdracht compleet anders uitvoerde dan de rest.

gallery_7284_229_20305.jpg

De opdracht was namelijk om een commercial te maken voor op het radiostation, dat dan in GTA te horen zou zijn. We kennen allemaal de GTA-commercials: doorspekt met humor, uiteenlopend van bizar tot het niveau van woordgrappen. Vier deelnemers aan de Radio Contest gingen daar dan ook voor, terwijl Radio Nowhere kwam met een spotje voor het eigen radiostation. Zo op het oog (of oor) zonder humor, gewoon heel simpel over het station. En dat werkte blijkbaar.

Waar het lid achter radiostation Punk'd het met puberale woordgrappen en penis-, tepel- en sekshumor niet haalde, redde Radio Nowhere het met iets simpels. Maar die penis-, tepel- en sekshumor is natuurlijk ook niet makkelijk. Dat kan niet iedereen. Het is niet voor niets dat juist MAF het vorige week wel lukte om daarmee te scoren. En het is waarschijnlijk ook niet voor niets dat Radio Nowhere de finale van de Radio Contest wist te bereiken.

Anoniem lid, van harte gefeliciteerd met deze eervolle vermelding in MAF, én natuurlijk de titel Winnaar Van De Week! En heel veel succes in de finale...

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...