Jump to content

MAF

  • entries
    518
  • comments
    1,497
  • views
    278,971

MAF 030 - Test, 1, 2, 3...


NandroDavids

1,030 views

gallery_7284_229_24450.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids en vormgegeven door @Kloep

Vorige week werd SpacyColours' reeks van goede antwoorden onderbroken door een debutant. De concurrentie lijkt daarmee weer te groeien: steeds meer leden lijken de puzzels door te krijgen. Het is dan ook mooi dat Kloep afgelopen week hard aan het werk is geweest om de voorraad aan te vullen, en we kunnen daarmee weer heel wat weekjes vooruit. Alle kans dus nog voor iedereen om de top van het klassement te bereiken.

En jawel, we plaatsen de uitleg weer keurig in de spoiler. Dan kunt u rustig doorscrollen indien u die uitleg niet nodig denkt te hebben.

In deze rubriek hebben we wekelijks een zelfde soort puzzel. De beste omschrijving voor de puzzel is waarschijnlijk iets als cryptische rebus, want dat is het: een cryptische rebus. Kijk goed wat je ziet, puzzel wat, en als het goed is kom je dan tot de juiste oplossing. Iedere oplossing is gerelateerd aan het forum of aan GTA. Er wordt een ranglijst bijgehouden met daarin het aantal punten per deelnemer. Aan het eind van deze competitie, na een flink aantal weken, zal de overall winnaar een prijsje krijgen.

De test van deze week:

gallery_7284_229_4965.jpg

gallery_7284_229_649.jpg

Aan de letters en puntjes hierboven zie je hoeveel letters de oplossing van deze week bevat. Eventuele leestekens, spaties en hoofdletters doen er niet toe.

Je oplossing post je in een reactie op dit item. De eerste die de juiste oplossing plaatst, die verdient een punt voor de ranglijst. Per persoon is één inzending toegestaan.

Succes!

4 Comments


Recommended Comments

Duo G in ga, dat wordt Ruo G an ga. Duo (Ruo) G staat op de kop, draai je dat om dan staat er gour, +anga maakt gouranga

Hij was pittiger dan vorige week :puh:

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...