Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285172

MAF 031 - V®aaggesprek


NandroDavids

571 bezichtigingen

gallery_7284_229_26211.jpg

Deze rubriek is geschreven door

Deze week hebben we één van de belangrijkste mensen van het forum weten te strikken om eens sterk aan de tand te voelen. @PatrickW is als Admin bij iedereen wel bekend, maar kennen jullie deze bekende wel echt?

Mijn voornaamste drijfveer is om met een leuke groep mensen samen iets moois neer te kunnen zetten

gallery_7284_229_1315.png

Je bent nu al een redelijke tijd Admin op het forum, hoe zie jij deze functie en hoe voer je hem uit?

De functie van Admin op het forum, houdt voor mij in dat je bezig bent met het technisch functioneren van het forum, zowel onderhoud, uitzoeken van problemen als het maken van nieuwe functies. Een tweede taak als Admin is het onderzoeken van incidenten op het forum, zoals dubbelaccounts, spam-accounts en fraude bij contests. Ook besluiten de Admins gezamenlijk over allerlei zaken op het forum, zoals aanstellen/vervangen van crewleden, de indeling van de fora en wijzigingen van regels. Daarnaast ondersteunen en sturen de Admins natuurlijk gevraagd en ongevraagd de rest van de crew.

Hoewel het dagelijkse onderhoud en het draaiend houden van de servers primair bij Joriz ligt, houd ik me toch regelmatig bezig met technische zaken, zo heb ik nieuwe functies toegevoegd zoals het Gangs & Corporations-systeem en de Award-tab op het profiel. Dit zijn dan wel heel zichtbare dingen, maar de meeste dingen die ik doe, zijn een stuk minder zichtbaar voor onze bezoekers en leden. Ik heb daar niet zo veel problemen mee, want bewondering of status zijn voor mij persoonlijk niet het belangrijkste. Mijn voornaamste drijfveer is om met een leuke groep mensen samen iets moois neer te kunnen zetten.

Als Admin heb je veel invloed op hoe de crew in elkaar zit, heb je op dit moment het gevoel dat iets verandering nodig heeft?

Er zijn altijd wel dingetjes die niet lekker lopen, mensen die eigenlijk teveel werk op hun bordje hebben of voor wie het juist te rustig is. Maar het is dan altijd zoeken naar een geschikte oplossing. Waar we op dit moment veel mee bezig zijn, zijn de veranderingen met betrekking tot de komst van GTA V en GTA Online. Zowel de indeling als de Moderators(hoeveel en wie) nemen we daarbij onder de loep. Dus ja, met zo'n grote release voor de deur zijn er zeker veranderingen nodig.

Speel je zelf ook nog regelmatig GTA of andere games?

Ik speel de laatste tijd wat minder, omdat ik er op het moment te weinig tijd voor heb. Ik speel nog regelmatig wat missies in Vice City of San Andreas voor contests of zo. Daarnaast ben ik met enige regelmaat te vinden op MTA. Lekker Team Deathmatch met mensen van het forum, of ergens op een raceserver, om gewoon even te scheuren. Naast GTA speel ik weinig games, hoewel ik een paar maanden geleden Far Cry 3 heb uitgespeeld, dat voelde een beetje als "GTA Jungle-edition".

Over spelletjes gesproken, je doet nu al een tijdje mee met de Test, 1, 2, 3... bij MAF, ben je een actief lezer van de blogs?

Ik lees de meeste blogs-items inderdaad wel, als er iets verschijnt. Het is niet zo dat ik altijd alles van voor tot achter lees, maar ik scan alles wel door en als er iets leuks tussen staat, lees ik het zeker. Puzzelen is een van m'n liefhebberijen, in allerlei soorten en maten. De Tests van MAF zijn meestal erg pittig, en daar kan ik uren over piekeren.

Is er nog iets dat je wilt zeggen tegen onze trouwe lezers?

gallery_7284_229_2534.jpg

Y U Not Strippin'?

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...