Jump to content

MAF

  • entries
    518
  • comments
    1,497
  • views
    280,014

MAF 032 - Loser Van De Week


NandroDavids

454 views

 Share

gallery_7284_229_36814.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Waar we vorige week meerdere Losers Van De Week hadden, hebben we er deze week slechts eentje. Maar wel een flinke Loser, iemand die het absoluut verdiende. Het voordeel voor de auteur was in ieder geval dat deze Loser zich al vroeg in de week bewees als Loser, dus dat scheelt. En die Loser Van De Week is deze keer... @NandroDavids!

gallery_7284_229_3182.png

Jawel, ik ga hier eventjes diep door het stof, in wat wellicht ooit het eerste deel van mijn autobiografie zal zijn. Ik hoor het wel eens in de wandelgangen van het forum: "MAF? Was dat niet een forumkrantje, dat soms wel 50% van de artikelen op 'zwart' zag gaan omdat ze te ver gingen? Tja, logisch dat het geen lang leven beschoren was..." Ja, dat was MAF toen. En vorige week beleefde de MAF-hoofdredacteur een klein déjà vu, want hij was weer eens te ver gegaan in een rubriek. Leert hij het dan nooit? Blijkbaar niet.

Vrij kansloos, zou je kunnen zeggen. Toch? Ja, dat zou je kunnen zeggen. Wij hebben uit betrouwbare bron vernomen dat hij vóór publicatie twijfelde of die rubriek wel zou kunnen, en zijn afweging was duidelijk: dit kon wel. Immers, het doel heiligt de middelen, of hoe hij het ook maar netjes probeerde te verwoorden in de kleine lettertjes. Maar het kon dus niet. Netjes verwoorden? Nee, gewoonweg kansloos. En dat voor een Globale Moderator... tja, voor hoe lang nog, is natuurlijk de vraag na dit ongekende wangedrag.

Het schijnt dat de auteur van het betreffende stuk van vorige week er zo mee zit, dat hij gestopt is met zijn opleiding. Want hoeveel zin heeft het om de opleiding Journalistiek te blijven volgen, als je blijkbaar niets hebt met de ethiek rond de journalistiek? Het gerucht gaat dat hij dan ook weer 'heel simpel' in de supermarkt te bewonderen is, en niet meer op de hbo-opleiding die hem toch op het lijf geschreven leek.

Moet ik mezelf nu gaan feliciteren? Ik vrees van wel, want ook dat hoort bij het door het stof gaan. Bij dezen dus: NandroDavids, van harte 'gefeliciteerd' met de titel Loser Van De Week! Het was misschien wel de meest verdiende Loser-titel tot nu toe...

 Share

1 Comment


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...