Jump to content

MAF

  • entries
    518
  • comments
    1,497
  • views
    279,820

MAF 032 - Winnaar Van De Week


NandroDavids

659 views

 Share

gallery_7284_229_19150.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Iedere week roepen wij van MAF iemand uit tot Winnaar Van De Week of Loser Van De Week. Dat levert in beide gevallen geen badge op, maar simpelweg de (twijfelachtige) eer van de titel en natuurlijk de (twijfelachtige) eer van de eervolle vermelding in MAF. Deze week hebben we twee Winnaars en één Loser Van De Week. En die Winnaars Van De Week zijn deze keer... @Lantyz en @PatrickW!

gallery_7284_229_1731.pnggallery_7284_229_2277.png

Nee Lantyz, niet alleen maar wijzen naar PatrickW, het is ook jóuw verdienste

Zij krijgen de titel uiteraard vanwege hun legende-status. En nee, niet de legende-status wegens jarenlange trouwe dienst, maar die behorend bij Admins Strippen, misschien wel dé meest legendarische OWN-rubriek aller tijden. Natuurlijk zijn PLEE en De Snuffelaar voor die titel grote concurrenten, maar dan nog staat Admins Strippen absoluut in de top-3.

"Maar MAF-redacteur, Admins Strippen bestaat toch al jaren niet meer?" Inderdaad, lieve lezer, maar de afgelopen tijd beleefde het een flinke opleving. Want de contest Admins (laten zich) Strippen, behorend bij het 10-jarig jubileum van GTAGames, is goed aangeslagen. Acht leuke inzendingen, en al een mooi aantal stemlijstjes. Nu je dit leest, breng je natuurlijk ook even je stem uit in dat topic. Voor meer info over het (unieke) stemsysteem verwijs ik je graag door naar het topic.

In datzelfde topic vind je overigens ook links naar alle edities van Admins Strippen, en het is absoluut de moeite waard om die allemaal eens te bekijken. Dat levert OWN dan wel heel wat bezichtigingen op, maar ik had het er graag voor over. Sommige waren toen actueel, maar ook nu zeker nog wel te begrijpen. Zo kwam ik onder meer dit pareltje tegen:

gallery_7284_229_30207.jpg

Kortom: zeker even doen, er staan nog véél meer pareltjes voor je klaar. Oók in het stemtopic bij de 'nieuwe' strips, dus stem daar ook even.

Lantyz en PatrickW, van harte gefeliciteerd met deze eervolle vermelding in MAF, én met de titel Winnaar Van De Week!

(Natuurlijk is dit he-le-maal niet bedoeld om een wit voetje te halen bij een Administrator, naar aanleiding van de ophef rond MAF vorige week)

 Share

2 Comments


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...