Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285093

MAF 033 - Test, 1, 2, 3...


NandroDavids

1526 bezichtigingen

gallery_7284_229_24450.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids en vormgegeven door @Kloep

Zo, zijn jullie er na 26 puzzels al zat van? Van die klote-rebussen die alleen NandroDavids en PatrickW echt leuk lijken te vinden, en waar af en toe iemand anders 'toevallig' de oplossing vindt, en de rest er maar bij staat en er naar kijkt? Lijkt me wel hè? Dan is het hoog tijd voor iets anders.

Nee, geintje natuurlijk. Er liggen nog te veel puzzels klaar om hier maar zo een punt achter te zetten. 50 lijkt me bovendien een mooier aantal om deze rubriek te stoppen dan 26. Dat moeten jullie met me eens zijn, toch? Maar wellicht dat wat uitleg helpt om anderen ook eens aan de oplossing te helpen. En dan niet de uitleg die wekelijks in zo'n spoiler staat, maar een concrete uitleg. Ja, laten we dat doen.

Vorige week pakte koploper PatrickW weer een punt door de juiste oplossing te plaatsen, en gelukkig was hij zo vriendelijk om die oplossing uit te leggen. Echter, een week eerder was Big Boss niet zo vriendelijk. Dat helpt jullie, de anderen, natuurlijk niet, dus laten wij maar zo vriendelijk zijn. Je ziet in die rebus I=A-A staan, wat je ook kunt lezen als -A ná I=A. Immers: -A staat achter het deel I=A. Schrijf je het eerste deel van-A ná I=A uit, dan krijg je minana I=A. U ziet: de I in een A veranderen levert het antwoord, Manana, op. Dat is uiteraard een voertuig uit GTA, en inderdaad: het is eigenlijk altijd GTA-gerelateerd, en af en toe forum-gerelateerd.

Goed, tijd voor de test van deze week:

gallery_7284_229_17988.jpg

Om je nog verder te helpen:

gallery_7284_229_3194.jpg

Aan de puntjes hierboven zie je hoeveel letters de oplossing van deze week bevat. Eventuele leestekens, spaties en hoofdletters doen er niet toe. Stel, we zouden $NeoSyp$ als oplossing willen hebben, dan zouden we die puzzel zodanig maken dat de oplossing NeoSyp zou zijn. En Big Boss zou BigBoss worden... maar na het weigeren van een uitleg 2 weken geleden gaan we die laatste natuurlijk niet meer doen.

Je oplossing post je in een reactie op dit item. De eerste die de juiste oplossing plaatst, die verdient een punt voor de ranglijst. Per persoon is één inzending toegestaan.

Succes!

4 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...