Jump to content
 • Sign Up

Beat Down Blog

 • entries
  150
 • comments
  864
 • views
  87,912

#GTAVFacts

Cabyon

831 views

oABnDx1.png

Ha, we hebben die NSA dan wat doekoe gepasst en wat ruil in natura gegeven, maar dan heb je wel wat! Wij hebben exclusieve en zoetsappige feitjes die naast dat ze nog ‘ns heel waar zijn ook erg schokkend én heel realistisch zijn, zoals Rockstar het blieft. En dat vlak voor de release! Lees maar mee!

ogw9FnZ.pngHet is mogelijk dat als je je fiets neerzet tijdens het spelen in het spel, het zo nu en dan wordt gejat door etnische minderheden. ‘’A very realistic thing, and with this feature we spring in on this ask of some foreign culture things in our game’’, aldus Rockstar.

ogw9FnZ.png Tijdens het spelen van een aantal minigames wordt je doping aangeboden om nog beter te presteren. Neem bijvoorbeeld wielrennen; Lance Armstrong zal je vooraf in een donker steegje verschillende dopingmiddelen proberen te verkopen en zal je de techniek aanbieden om een motortje in je fiets te laten zetten zodat je nóg sneller rijdt.

ogw9FnZ.png GTA V is het eerste spel waar je je huisdieren kunt doorspoelen in je wc. Je krijgt dan wel de ingame PETA achter je aan, maargoed je moet wat. Rockstar wil hiermee een duidelijk statement maken: ‘’PETA must fuck off. They’re stupid. Once we had a dog, now we have got none. It is with the wind gedissapeared or what? Didn’t think so.’’

ogw9FnZ.png Het zal enkele keren gebeuren dat er opeens Shamals in torens vliegen. Handig voor als je wat winst wil maken op de aandelenkoersen. Maar R* bekijkt het vanuit een heel ander perspetief: ‘’We want to put a historical aspect in V.’’ Zo kan het ook!

ogw9FnZ.png Als je bij de meest noordelijke Cluckin’ Bell naar binnen loopt met afro kapsel krijg je automatisch kipnuggetjes naar je hoofd gegooit en word je gesommeerd om weg te gaan.

ogw9FnZ.png Een risico wat zeer vaak voedsel van fast foods nuttigen met zich meedraagt is dat op den duur je aderen dicht slibben en je een langzame dood sterft. Of je moet een torenhoge ziekenhuisrekening betalen. ‘’We like to keep it realistic’’, aldus Rockstar.

ogw9FnZ.png Na een tijdje zullen ingame in het centrum van Los Santos tentjes opzetten en spandoeken met daarop ‘’Occupie’’ neerplaatsen en demonstreren. Dit is vaak een handig middel om criminelen om te sporen. Volgens Rockstar hoef je alleen maar een aantal tentjes op te blazen en je missie is vrijwel geslaagd.

ogw9FnZ.png De makers van V hebben zich een doel gesteld en die tevens behaald: het zo realistisch als mogelijk nabootsen van het doen van je behoefte. Dat betekent meer speelplezier! ''And it stinks an hour in the wind'', aldus de makers.

Dit waren de feitjes? Weet jij er nog een? Let us know!7 Comments


Recommended Comments

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...