Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581470

Editie 348 - Lid van de Week


OWN

317 bezichtigingen

HTwNJGd.jpg

Deze rubriek is geschreven door @_Night-Men_

Welkom bij Lid van de Week. Ook deze week kiezen we weer een Lid van de Week; een lid dat de afgelopen week is opgevallen op het forum. Er wordt iets meer verteld over het lid, en de keuze wordt toegelicht. De eer is aan @GTA_Michael om deze week tot lid van de week verkozen te worden!

photo-136503.png?_r=1367520858

GTA_Michael heeft zich op 2 mei 2013 geregistreerd voor het forum, hij is dus nog niet erg lang lid. Zijn reden om te registreren is eigenlijk heel simpel: hij zocht gewoon een goed en gezellig Nederlands GTAForum. Dat hij pas sinds 4 maand lid is van het forum, betekent niet dat hij pas sinds een paar maand een grote fan van GTA is; daarvoor moeten we even terug in de tijd.

Zijn eerste aanraking met GTA was in 2006. Een vriend had GTA San Andreas op de PlayStation 2. Dag in, dag uit zat hij bij zijn vriend thuis GTA te doen, tot hij een jaar later zelf een PS2 en GTA SA kocht. Later volgden ook nog IV en EFLC, en natuurlijk GTA V. GTA SA is door GTA V in zijn favoriete GTA's-lijstje van plek 1 gestoten. GTA V heeft volgens hem een erg boeiend verhaal, het is voor hem de beste GTA ooit.

Toen hij het schijfje in zijn PS3 gestopt had, begon hij gelijk met alle missies. Hij is niet de enige in zijn vriendenkring die fan is van de GTA-serie; voor GTA Online hebben ze al een groepje gevormd waarmee ze na 1 oktober door Los Santos en omgeving gaan racen, vechten, vliegen en nog veel meer. Mocht dat ooit saai worden, dan gaat hij gewoon weer verder met de singleplayer.

2nar8dk.jpg

Maar wat maakt GTA_Michael nou zo speciaal, dat hij tot Lid van de Week verkozen is? Hij was de eerste van het forum die de storyline van GTA V uit had gespeeld, al op 19 september. Maar dan zijn we er nog niet: hij heeft GTA V ook al voor de tweede keer uitgespeeld. Waarom? Omdat het verhaal hem zo erg boeit, hij heeft non-stop missies zitten spelen. GTA_Michael, gefeliciteerd!

aYmVQT4.jpg

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...