Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580269

Editie 348 - Opmerkelijk


OWN

755 bezichtigingen

jjMsxmd.jpg

Deze rubriek is geschreven door @3L1077!

Dames en heren, welkom bij de Opmerkelijk! Terwijl jullie (bijna) allemaal vertoeven in het zonnige Los Santos, zouden jullie bijna vergeten dat er ook op aarde nog wel wat mooie plekjes zijn. Deze week kijken we naar de 5 mooiste vakantiebestemmingen!

Parijs_zps18998a87.png

Ver hoeven we het niet te zoeken, in Frankrijk hebben we al meteen een prachtige bestemming: Parijs! Parijs is zo'n mooie stad, van de musea tot de restaurants, we vinden er alles. De meesten onder jullie zullen Parijs wel herkennen door de Eiffeltoren, het symbool van Parijs. 's Avonds is Parijs nog prachtiger dan overdag, de stad tovert zich om tot een bruisende kern van licht, waardoor er een romantische sfeer komt.

Ijsland_zps56363fe1.png

Van de romantiek van Parijs naar het koude IJsland. Stap je mee in het vliegtuig, of ben jij eerder dat zonnige type? In IJsland kun je prachtige roadtrips maken. Vulkanen, kolkende rivieren, groene heuvels, watervallen en gletsjers, alles kan! En sinds kort kun je niet alleen kijken naar de vulkanen, je kan er zelfs binnenin! Al 4000 jaar is de Thrihnukagigur-vulkaan inactief, veilig genoeg voor een excursie dus. Na 120 meter in de krater af te dalen, ontdek je het binnenste van de aarde, prachtig!

Mongolie_zpsc1e83c03.png

Een land waar iedereen wel eens van gehoord heeft, maar nooit aan gedacht heeft om er naar vakantie te gaan is Mongolië. Het landschap van Mongolië is zeer afwisselend, en je zou denken dat de tijd er is blijven stilstaan. Met een paard racen over de steppen? Dat kan! Slapen in een echte oude traditionele tent? Dat kan! Je zou je in de al bijna in de prehistorie wanen, zo ongerept en mooi is Mongolië!

Buenosaires_zpsf3761471.png

Argentinië, een groot land in Zuid-Amerika, een mooi land in Zuid-Amerika. Zeker de stad Buenos Aires mag je niet missen. Buenos Aires is zowat héél Europa in één stadje op het Zuid-Amerikaanse werelddeel! Door de verschillende Italiaanse, Spaanse en Franse inwoners, hangt er een gezellige, uitnodigende Mediterrane sfeer. De stad staat bekend om het dansen. Verwacht hier geen grote discotheken of dancings, nee. Waar dan wel? Op straat! De tango!

Vanuatu_zps806631cb.png

Vanuatu, het land met de mooiste stranden. Vanuatu bestaat uit enkele eilanden en ligt in Oceanië, lekker weertje dus. Vauatu werd in 2006 benoemd als het gelukkigste land om te wonen. De parelwitte stranden, het snorkelen in de kristalheldere wateren, of de traditionele ceremonies van de mensen, je wilt er nooit meer weg!

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...