Jump to content
 • Sign Up

MAF

 • entries
  518
 • comments
  1,497
 • views
  277,452

MAF 035 - V®aaggesprek

NandroDavids

458 views

gallery_7284_229_26211.jpg

Deze rubriek is geschreven door @MegaPilot

Welkom bij V®aaggesprek! Het is de eerste keer dat ik deze rubriek doe, desalniettemin is het me gelukt om de leider van De Wilde Ganzen te interviewen. Dat is natuurlijk niemand minder dan de welbekende @NilsHolgersson.

"Ik wil gewoon een beetje m'n eigen ding doen"

gallery_7284_229_3906.jpg

Ik wil je ten eerste welkom heten bij dit V®aaggesprek. Ik moet echter open kaart met je spelen en je eerlijk bekennen dat dit de eerste keer is dat ik dit doe.

Dit is al mijn tweede keer dus ik ben wat meer ervaren, ik leid je er wel doorheen.

Leuk dat je het meteen aanhaalt, in dat vorige V®aaggesprek heb je enkele QVDM-waardige uitspraken gedaan. Sta je nog steeds achter je mening van indertijd over Moderators? Ik citeer: "Net als echte agenten zijn ze spoorloos in nood, maar wee je gebeente wanneer je in overtreding bent."

O, je gaat meteen al mijn jeugdzonden oprakelen? Ik sta nog steeds volledig achter al mijn uitspraken!

En wat een uitspraken krijgen we soms van jou te horen, ze brengen vele leden (waaronder ik) vaak tot schaterlachen. Zo ook deze: "Ik zou hier nooit Moderator willen worden. Dan moet ik mezelf namelijk warns gaan geven en politiek verantwoorde reacties plaatsen." Als leider van één van de grootste Gangs op GTAForum kan ik me maar moeilijk inbeelden dat je geen ambities hebt naar het blauwe jasje? Verklaar dat eens?

Ik snap niet waarom iedereen die ambitie zou moeten hebben eigenlijk, in GTA is het toch ook niet echt leuk om je netjes aan de verkeersregeltjes te houden en politieagent te spelen. Ik wil gewoon een beetje m'n eigen ding doen.

En dat doe je ook met De Wilde Ganzen. Berekeningen van BeaT DowN roepen jouw gang en The Undergound uit als gedoodverfde favoriet bij de Corporation Verkiezingen. Wat verwacht jijzelf?

Ja klopt, door dat nieuwe systeem met gebieden staan The Underground en De Wilde Ganzen al mijlenver voor op de rest, dus het ging wel vanaf het begin vooral tussen ons. Echter, in de peilingen gaat The Underground aan de leiding en staan wij op een flinke achterstand, maar misschien zit er nog een klein wondertje in.

Stel dat je de verkiezingen wint, gaat DWG dan zijn deuren sluiten of zal het een open subforum worden waar iedereen welkom is?

Ehh, ik heb me daar nog niet echt in verdiept. Ik zou zeggen een privé-zone en een openbaar topic ofzo? In ieder geval was er wel het idee om een blogje te maken over het wel en wee van de gang, de Ganzencourant. Als wij dat doen, wordt dat natuurlijk geweldig.

"Tussen GTA IV en V heb ik me hier vooral beziggehouden met andere onzin"

Al meer dan zes jaar vertoef je op het forum, maar je bent lang niet altijd even actief. Ligt dit aan de inactiviteit in de Gang-scene, of vond je het vroegâh misschien beter?

Nee hoor, maar dat ligt meer aan dat er nu weer een nieuwe GTA is en er daar veel over te doen is. Volgens mij had ik mij geregistreerd ergens rond de release van GTA IV en in die tussenperiode heb ik me hier vooral beziggehouden met andere onzin.

Je hebt al enkele topics over GTA V aangemaakt. Wat is je mening over GTA V? Is het voor jou de beste GTA die ooit gemaakt is?

Ja, dat vind ik wel. Het brengt het beste uit Vice City, San Andreas, GTA IV, Red Dead Redemption en Max Payne samen in één game. Lang geleden dat ik zo verslingerd ben geweest aan een game, bijna iedere dag trek ik toch weer even de wildernis van San Andreas in.

Als afsluiter zou ik graag dit weten: wie schuilt er achter NilsHolgersson? Studeer je? Trek je een sociale uitkering of werk je? Kort gezegd: wat doe je in je echte leven?

Oh, toevallig vandaag nog op sollicitatie geweest voor een nieuwe 'job' zoals jullie dat zeggen, in de financiële dienstverlening. Ik was 1 van de 5 genodigden, en binnenkort hakken ze de knoop door. En in het weekend werk ik in een pretpark, maar daar ben ik eigenlijk blijven plakken sinds mijn schooltijd. Blijft leuk en het houdt je jong!

Ik wens je alvast veel succes met je sollicitatie en met de Corporation Verkiezingen. Bedankt voor dit interview en tot ziens!

Jij ook bedankt, en succes met je verdere MAF-carrière. Met dit interview maak je bij de baas waarschijnlijk al een goede indruk.0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...