Jump to content

MAF

  • entries
    518
  • comments
    1,497
  • views
    280,715

MAF 037 - Vacature


NandroDavids

375 views

 Share

gallery_7284_229_34920.png

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Zoals u hebt kunnen zien is MAF deze week voor de tweede keer op rij voor het overgrote deel gevuld door de enige echte NandroDavids. Uiteraard is dat kwalitatief gezien geen enkel probleem: die jongen schrijft prima rubriekjes. Maar praktisch is anders. Na een 45-urige werkweek ook nog bijna in z'n eentje MAF in elkaar moeten zetten, dat is iets te veel van het goede. Doe je dat nog een aantal keer achter elkaar, dan kan dat nooit goed eindigen natuurlijk.

Daarom bij dezen een oproep. Een oproep aan jullie, lezers, om niet alleen MAF-lezer maar ook MAF-redacteur te zijn. We hebben plek, we hebben lezers, dus een ideaal podium om je kunsten te komen vertonen. Uiteraard bieden we je een marktconform salaris, geen auto van de zaak, en na 4 weken goed werk krijg je een bureaustoel op je werkplek. Klinkt ideaal toch? Solliciteer dan nu!

Dat doe je door een PB'tje te sturen naar onze gewaardeerde en gerespecteerde hoofdredacteur @NandroDavids. Het hoeft niet zo officieel, maar een kleine motivatie en eventuele ideeën voor wat je zou willen doen, dat is natuurlijk altijd meegenomen. Hij heeft ruimte genoeg in zijn postvak, dus schroom vooral niet.

Je toekomstige collega's (waarvan een paar vast al wel ontslagen zijn binnenkort) heten je alvast van harte welkom.

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...