Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285522

MAF 037 - Vraaggesprek


NandroDavids

675 bezichtigingen

gallery_7284_229_26211.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Foreigner97

Welkom bij Vraaggesprek, de rubriek waarbij we iedere editie een prominent aanwezig lid van het forum interviewen en aan de tand voelen. Deze week hopen we één en ander op te helderen over het leven van , één van de Superleden die afgelopen week hun promotie genoten.

"Een echte rol op dit forum heb ik niet; ik probeer mensen gewoon zo goed mogelijk te informeren en te helpen"

gallery_7284_229_4637.png

Je kersverse zwarte kleurtje heb je uiteraard niet voor niets: mede dankzij je bijdrage en behulpzaamheid in de V-fora blink je uit. Wat zette je aan om je zo in te zetten aldaar?

Nou, de afgelopen tijd (dan spreek ik over het afgelopen jaar) kwam er steeds meer en meer nieuws naar buiten over de game. Dit maakte mij enorm enthousiast, en dat enthousiasme nam een beetje de overhand, denk ik. Dat maakte dat ik, wanneer ik bijvoorbeeld een nieuwtje las of wanneer er informatie over de soundtrack was, dit nieuws meteen met de rest wilde delen, zodat zij ook op de hoogte waren!

Ik mag dan aannemen dat je GTA V ook direct hebt aangeschaft of ge-pre-orderd. Hoe bevalt het tot nu toe?

Heb GTA V mei dit jaar ge-pre-orderd, nadat ik wat meer van de game gezien had en er wel redelijk van overtuigd was dat dit dé game zou worden!

Op de vraag wat ik tot nu toe van de game vind zal ik kort en krachtig antwoorden (voordat ik de lezer een hele eindscriptie ga voorschotelen): de wereld van GTA V, heel San Andreas, is op een ongelooflijke en ziek-goede wijze vormgegeven. Het scala aan details in deze game is enorm, en ik krijg - nog meer dan bij GTA IV - het gevoel dat ik een klein poppetje ben in de enorm realistische wereld die Rockstar geschapen heeft voor GTA V. Echt een prachtig spel met enorm veel, uitgebreide en goed uitgewerkte mogelijkheden!

Echter moet ik zeggen dat ik enorme vraagtekens zette bij de storyline en de mogelijkheden van de singleplayer. De storyline was naar mijn idee bizar kort: ik speelde 'm (zonder dat ik non-stop speelde, en met een goede nachtrust) binnen 3,5 dag uit tijdens mijn vakantie. Sorry, maar dit is naar mijn idee veel te kort, om nog maar te zwijgen over de slappe verhaallijn...

Maar toen kwam GTA Online (buiten de beschouwing latend van alle problemen). Alles wat de singleplayer van V had moeten zijn, maar dan 100x beter, leuker en mooier uitgewerkt dan in de singleplayer! Om kort te gaan heb ik het hier dan over het veel grotere scala aan mogelijkheden om jouw character te personaliseren, het jobs-systeem, multiplayer (altijd +1) en het feit dat je bijvoorbeeld zelfs huizen én garages kunt kopen!

Dat zijn dingen die ik had willen zien in de singleplayer om het boeiend te houden. Nu voelt het alsof de singleplayer de demo van GTA Online is en (hoe geweldig ik het werk van Rockstar ook vind) hierin hebben zij mij voor het eerst eens enorm teleurgesteld. Maar ach, door GTA Online ben ik mijn gevoel van teleurstelling nu alweer vergeten.

Ik ken niet veel mensen die zo'n kijk op GTA V hebben, interessant. Goed, je bent lid sinds 2006, maar bij mijn weten ben je niet altijd actief geweest. Is GTA V de reden van je terugkeer op het forum?

Zeker, zeker. Ik ben druk geweest afgelopen 1,5 jaar (nog steeds eigenlijk), maar door mijn enthousiasme voor GTA V heb ik weer een beetje tijd vrij kunnen maken om weer wat actiever op het forum te zijn.

"Dat is wie Haakontje is: een ambitieuze en muzikale jongen, die het later gaat maken"

Wat is dan de reden van je inactiviteit/vertrek in je eerdere forumjaren?

Voor 99% drukte met school, werk en het sociale leven. De overige 1% is voornamelijk de desinteresse in GTA IV op een bepaald moment, kreeg constant het been there, done that-gevoel waardoor ik ook niet echt meer de behoefte voelde om op het forum over GTA IV en aanverwante zaken te praten.

Met wat voor school houd je je dan bezig? Wie is de Haakontje buiten het forum eigenlijk?

Voorheen was dit gewoon een middelbare school, welke ik met goed gevolg heb afgesloten. Op dit moment zit ik in een tussenjaar waarin ik mij zo goed mogelijk probeer voor te bereiden op m'n vervolgopleiding, namelijk de muziekproductie. dan komen we bij wie de persoon Haakontje is: een ambitieuze jongen die het later groot in de muziekindustrie wil gaan maken.

Ah, interessant. In wat voor richting moeten we denken? Bespeel je daadwerkelijk een instrument of ben je van plan iets anders te doen in de wereld van muziek?

Ik heb door de tijd heen keyboard/piano en basgitaar gespeeld en op dit moment drum ik. 't Idee speelt in m'n hoofd om op den duur gitaar te gaan leren spelen. Op dit moment is er nog geen duidelijke richting waarin ik mij oriënteer, hoewel dit hoofdzakelijk wel in de popmuziek-richting zal zijn.

Erg leuk dat je je zoveel bezighoudt met muziek. Zit je verder ook in een bandje of iets dergelijks?

Geen bandje, ik heb wel ooit in lesverband in een band gespeeld, verder niet.

Ander onderwerp. Hoe zie jij je huidige rol of functie op het forum?

Oeh, das een goeie vraag! Een officiële rol heb ik niet op het forum, maar met de hulp die ik bied aan mede-forumleden, de informatie-topics (GTA V Soundtrack Database o.a.) die ik open en de nieuwtjes die ik post hoop ik toch alle leden up-to-date te houden met het laatste nieuws en hen met problemen of vragen zo goed mogelijk te helpen!

Ambieer je wellicht ook nog een rol in de Gang- en/of blog-scene?

Tot op heden nog geen plannen/tijd voor gehad, maar wie weet in de toekomst?

Valt zeker aan te raden. In ieder geval, dit interview is bijna afgelopen, heb je wellicht nog iets dat je kwijt wilt?

Hmm.. hier komen een aantal random dingen die door mijn hoofd schieten bij deze vraag: dat ik het een leuk interview vond met goede vragen (complimenten voor jou), ik jou altijd herken aan je David Bowie-avatar op het forum, ik heel erg blij ben dat ik de eer kreeg om gepromoveerd te worden tot Superlid, enneh, dat ik hoop dat ik de lezers een beetje heb weten te boeien met mijn antwoorden en dat ik de komende tijd mij zeker zal blijven inzetten voor GTAGames.nl!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...