Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582049

Editie 34 - Forum


Dutchy3010

559 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

blogentry-5021-1175370512.jpg

Deze rubriek is geschreven door 'SummerBase'.

Zo het is weer een week verder, eingelijk was dit voor het normale oog een standaard week. Maar de GTA fans weten wel beter, de grote GTA IV trailer is uitgebracht en een beetje GTA fan kijkt dna in het GTA IV forum. Het is daar een drukte van belang tevens hebben we alle records gebroken en als ik alle dingen op wil noemen ben ik een paar minuten bezig. Nee dat doen we niet, we gaan snel beginnen!

Promoties!

Jon-asses is ML!

Het is de beurt aan een bekende op het forum. Is al geruime tijd actief en niemand twijfelde aan zijn kwaliteiten. Helpt altijd goed en is duidelijk in zijn berichten wat hij wilt. Kortom reden zat om hem te promoveren lijkt mij, ik vroeg hem wat hij er van vond en een aantal dagen later (wegens examens) stuurde hij mij de volgende reactie: 'Ik ben totaal overdonderd met dit nieuws. Ik zat in de examens en had even geen tijd voor GTAForum, nu zijn mijn examens gedaan en ben ik Megalid. Ik geloof het nog altijd niet. Maar ben wel heel blij!', wij wensen hem heel veel succes bij de nieuwe mogelijkheden! :klap:

HerrieM in het groen!

HerrieM(an) vernoemd naar het feit dat hij ''vroeger erg luidruchtig zou zijn", waar zogezegd niks waar van zou zijn. Één ding kan hij wel en dat is helpen, hij heeft al veel mensen op weg geholpen en volgens mij heeft niemand nog zoveel savegames in zo'n tempo gedaan als HerrieM. Voor sommige leden is het misschien wat minder, maar de hulp kracht dit hij bezit is ongekend op Savegame gebied. Daarom werd het eindelijk eens tijd om voor hem de groene jas te openbaren. Kortom HerrieM is megalid geworden en dit was zijn antwoord op de vraag wat hij er van vond: 'Ik ben er natuurlijk blij mee dat ik Megalid ben geworden. (wie zou dat niet zijn) Ik had ook wel verwacht dat het een keer zou gebeuren, maar nu is het dan zover. Wij wensen hem heel veel succes en plezier bij de nieuwe mogelijkheden! _O_

Degradaties!

Slimm stopt er mee!

Waar een begin is, is een einde en zo ook voor Slimm. Een gewaardeerde GTAForum -GFX moderator die samen met zijn collega .Levi. het GFX forum compleet van de grond heeft opgebouwd. Vorig jaar tijdens de zomervakantie werd hij weer moderator en daarna hebben we een hele tijd niet veel meer van hem gehoord, wat automatisch betekent dat het goed ging. Echter heeft Slimm deze week besloten om te stoppen en om daarvoor geen Mededelingen topic aan te maken, want volgens hem is die een korte tijd geleden al gemaakt. Echter heeft er al weer ruim 9 maanden tussen gezeten en dan spreek je niet over ''een korte tijd''. Al goed, bedankt Slimm voor al je inzet en taken binnen het GTAForum en ga de dingen doen waar je van houdt! Het gaat je goed Leon/Slimm! _O_

Projecten!

Gunslinger Chatavond #3

Het is weer zo ver, eerder deze week al aan bod gekomen in The Gunslingers blog, nu heeft Argon aan mij de officiële datum bekent gemaakt. Nou het moment waarop iedereen gewacht heeft! De Gunslingers Chatavond #3 zal plaatsvinden op 6 april. Het begint om 6 uur en zal ongeveer duren tot 12 uur, maar voor de echte liefhebbers zal het nog even wat langer doorgaan. Ik kan zeggen als iemand die er beide keren al is geweest "Het is altijd erg gezellig en druk bezocht", ik hoop dat het dit keer weer leuk wordt. Dus "Kom jij ook"?

The Game Reviewer

Het wordt weer eens tijd om ons te richten op andere GTA's, dit maal is het de beurt aan Ikkes en Gtaboy, zij presenteren The Game Reviewer. Voor de duidelijkheid in dit topic worden dus reviews geplaatst door de teamleden en dat gebeurt in goede kwaliteit. Dus mocht je eens een game zoeken? Misschien staat er in dat topic ene review van kwaliteit dus dan heb je daar ook weer een voordeel bij. Al met al is het een zeer leuk project dat ik persoonlijk ook ga volgen! ;)

Forum Nieuws!

Online Record verbeterd!

Het is niet zo maar even een record, het vorige record stond op een getal rond de 350 en nu zitten we al op de 700 en meer. Het is net geen verdubbeling, maar tijdens de release van de GTA IV trailer was het enorm druk. Nadat de servers van Rockstar Games kapot getrokken waren ging uiteraard iedereen op google zoeken met de zoekterm "GTA IV" en met de achterliggende gedachte dat ze op deze website uitkwamen en daardoor hebben wij rond kwart over 12 het record gevestigd. Proficiat bezoekers en leden! Wat zal de officiële release brengen?

GTA IV Ava's!

Het was te verwachten, want direct na de release van de trailer ging onze eigenste Arjen aan de slag om de mooiste avatars te maken die we ons op dit moment kunnen hebben. Het toont bijna alles uit de trailer, maar dan in het klein. Iedereen mag ze gebruiken in zijn/haar avatar, dus neem jij ook een mooie GTA IV ava?

"Tot volgende week, en nu gaan we snel door met de volgende rubrieken..."

6 reacties


Recommended Comments

Nogmaals gefeliciteerd Jon en Herrie! Ik had niet eens door dat Slimm weer Megalid was. Jammer, je was een erg goede moderator!

Nou en over dat Online Record, het is niet normaal. Een tijdje geleden wouden we een record poging doen, en nu opeens staat er zo'n dik record. Natuurlijk dankzei de GTA IV trailer, waar echt heel veel mensen naar wilden kijken. Dat kon je op school ook goed merken, iedereen wou hem bijna zien :puh:

Leuke editie Summer!

Link to comment

Jammer van Slimm, ik ken je dan niet maar altijd spijtig als er iemand stopt. _O_ Slimm _O_

Jon en Herrie: Gefeliciteerd. Dit is dan wel de 4e keer (meer of minder ook mogelijk), maar dat maakt niet uit. Heel erg gefeliciteerd, jullie verdienen het allebei!

Het ledenrecord is helemaal mooi nieuws, zoveel leden online om

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...