Jump to content
 • Sign Up

MAF

 • entries
  518
 • comments
  1,497
 • views
  276,365

MAF 038 - Fotogenie

NandroDavids

377 views

gallery_7284_229_28462.png

Deze rubriek is geschreven door @SpacyColours

Welkom bij Fotogenie! In deze rubriek kies ik iemands avatar uit, analyseer ik die en vertel ik jullie waarom dat plaatje bij diegene past. Vaak toont de avatar namelijk wat er achter de persoon schuil gaat.

Dit keer vertel ik het verhaal achter het logo van GTAGames.

gallery_7284_229_8364.png

Wat zien we?

Een jaar geleden reviewde ik in het Gang Talk van De Wilde Ganzen ditzelfde logo, waarbij ik aangaf dat het logo bewees dat dit forum één grote Illuminati-groepering huisvest. Iets waar claud en ik nog altijd stellig achter staan. Helaas, de mensheid is te naïef om het te begrijpen, en dus zullen jullie allemaal slaafs moeten worden gehersenspoeld, mits jullie dat niet allang zijn.

Maar, in het onwaarschijnlijke geval dat de Illuminati hier niets mee van doen heeft, is het waarschijnlijk gewoon The Big Ear.

Waarom past het plaatje bij GTAGames?

Tien jaar geleden zat Joriz druk te zoeken naar een geschikt logootje. Het koste hem zoveel stress dat hij maar een luisterboek van Roodkapje uit de kast trok. Toen op een gegeven moment Roodkapje tegen de verklede wolf zei "Wat heeft u een grote oren!" hakte Joriz de knoop door en tikte 'grote oren' in in Ilse Search. Nou, uw onderzoeksjournalist (dat ben ik) heeft dan maar hetzelfde gedaan.

gallery_7284_229_1276.jpg

Ik kwam uit op een site met een artikel; Wat zeggen je oren over je karakter?, ongetwijfeld dezelfde als die hij toen ook heeft aangeklikt.

"Algemeen geldt: hoe groter het oor, des te beter de verwachtingen. Grote, goed gevormde oren - glad en rond, zacht en dik - beloven intelligentie en een lang leven."

Vertel me eens dat je het logo niet exact dezelfe beschrijving zou geven. Perfect rond gevormd, ziet er dik en glad uit, als een pas gepoetste badge. Dat het oor groot en dik is mag me duidelijk lijken. Het logo wordt tevens gebruikt voor WikiGTA, een site dat behoorlijk wat intelligentie belooft. En zowel die site als GTAForum zijn een lang leven beschonken, kan je wel stellen.

Verder: "Grote oren :

Beroep: gevoel voor zaken, verantwoordelijkheid, leidinggevende capaciteiten.

Privé;: groot potentieel aan psychische en geestelijke kwaliteiten, streven naar harmonieuze relatie.

Karakter: direct, onconventioneel."

Moet ik dit nog toelichten? Joriz is door Rockstar Games uitgenodigd naar New York. Hij leidt al tien jaar met succes een forum met inmiddels ruim 100.000 leden. Hij voorziet alle Nederlandse GTA-fans van nieuwtjes en feiten. Dat alles op een forum waar gezelligheid niet te ontkennen valt. En dat hij onconventioneel is blijkt wel uit de simpele verklaring die hij zelf gaf voor het ontstaan van het logo:

"Ik kan er wel een heel verhaal achter verzinnen, maar ik had gewoon een mooie screen van de schotel liggen. Tevens is dit een herkenbaar punt uit GTA San Andreas. Een verhaal dat je er achter zou kunnen bedenken is dat de schotel informatie opvangt uit het hele universum en het verwerkt in één groot systeem. WikiGTA dus."

Maar ach, wat weet hij er nou van?0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...