Jump to content

MAF

  • entries
    518
  • comments
    1,497
  • views
    280,715

MAF 038 - Winnaar Van De Week


NandroDavids

514 views

 Share

gallery_7284_229_26836.png

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

In (bijna) iedere editie roept MAF iemand uit tot Winnaar en/of Loser Van De Week. Omdat het deze week een feesteditie is, hebben we alleen een Winnaar, want het moet natuurlijk wel een leuk feestje zijn. Toch? En die Winnaar Van De Week is deze keer, hoe kan het ook anders... @Joriz!

gallery_7284_229_6745.jpg

Als geestelijk vader van GTAGames verdient hij die titel natuurlijk voor het 10-jarige jubileum van de site. Met inmiddels een flink gevulde GTA-walkthrough in de vorm van WikiGTA, ongelooflijk veel leden en posts op GTAForum, een grote groep mensen die hier hun dagen slijten, en nog veel meer, kan wel gezegd worden dat die 10 jaar een succes zijn geweest. En dat allemaal dankzij Joriz. Alhoewel, misschien was iemand anders kort na 22 oktober 2003 anders ook wel een dergelijke website gestart, maar toch.

Voor dat jubileum bieden we Joriz, maar natuurlijk ook alle andere forumleden, een speciale MAF aan, helemaal in het teken van GTAGames. Zie het als ons cadeautje. Ik kan hier nog van alles over Joriz gaan vertellen, of hem meer veren in de reet steken, maar dat doen we verderop in deze MAF wel. Bovendien komt hij zelf nog aan het woord in Vraaggesprek, de rubriek die je vindt als je een stukje naar beneden scrollt. Maar sla de (tijdelijke) terugkeer van Fotogenie niet over!

Joriz, van harte gefeliciteerd met de titel Winnaar Van De Week, met deze eervolle vermelding in MAF, en natuurlijk met het 10-jarige bestaan van GTAGames. Op de vraag welke van die drie je het meest met trots vervult hoef je niet te antwoorden.

10 hoeraatjes voor Joriz: hoera, hoera, hoera, hoera, hoera, hoera, hoera, hoera, hoera, hoera!

 Share

1 Comment


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...