Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585527

Editie 352 - Het Krantje


OWN

442 bezichtigingen

KZt0uS6.gif

De schrijver van deze rubriek: @Cabyon!

Wow! GTAGames bestaat 10 jaar! Ongeveer zo oud mag je zijn om toe te treden tot de kinderafdeling van The Underground. Kun je lekker tekenfilms kijken, yuri is ook aanwezig en niet te vergeten ecchi! Echt geschikt voor die kinderen, heerlijk toch. En gelukkig zijn ze in goede handen bij de Underground boys daar, waar synoniemen voor geslachtsdelen volop in hun woordenschat voorkomen. Een feest, niet? Laten we maar snel doorgaan met die hitsige nieuwtjes. Want het was me het weekje weer wel..

- Uitgerekend op deze heugelijke dag, waar Joriz volgens bronnen voor het eerst sinds het ontdooien van nandrodavidsaurussen iemand het virtuele zwijgen heeft opgelegd, verpesten de TU Boys gewoon de complete sfeer. Check dit dan. Juist op een dag die over deze superbelangrijke gebeurtenis zou moeten gaan houden zij zich bezig met ethische kwesties. Ingewijden hebben er geen goed woord voor over. Zij spreken van 'intellectuele droeftoeters' en 'vuige creaturen'.

- Voor de enthousiaste GTAForummer was het vanmorgen natuurlijk keihard toen bekend werd dat Joriz een nieuwe ledencategorie introduceerde. Nadat volgens bronnen velen enkele uren continu hebben gehuild omdat ze niet waren gekozen tot die groep, werden ze vervolgens fantastisch blij. Als je in het topic zou reageren zou je misschiens, héél misschiens, een GTA V t-shirt kunnen winnen. Overigens vonden ingewijden iets wel een beetje apart: Marius zit zelfs in de groep bestuursleden. Hij zal wel een gevalletje apart zijn, niet?

- Jongens. Laten we even die Dotz uit zijn droom helpen. Hij heeft er lol aan om moeilijke vragen te stellen in verschillenden quiztopics van GTA die niemand weet. Vervolgens navigeert hij naar de statusupdates en scheld hij iedereen uit voor n00bs. Dotz, jongen, wat is dit nou? Bronnen suggereren dat we ook 'ns een onmogelijke vraag aan hém zouden moet stellen. Bij deze: hoe vaak petst CJ op de kont van de vrouw waarmee hij liefde bedrijft in de Hot Coffee Mod?

- Oh jongens, allemaal even jaknikken en ''ahhh'' ''oooo (L)'' reageren op die mooie blogpost van BoerTijger. In enkele hartverscheurende zinnen beschrijft hij waarom dit forum een speciaal plekje in zijn hart heeft. Ingewijden spreken van ''een zeer mooie post'', ''geweldig, eindelijk een blogpost van BoerTijger zonder buitenlandse zinsconstructies'' en er klinkt vooral veel lof voor die mooie ballonnetjes. Lang leve GTAGames, yoepie yay!!

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...