Jump to content
 • Sign Up

MAF

 • entries
  518
 • comments
  1,497
 • views
  277,500

MAF 040 - Test, 1, 2, 3...

NandroDavids

1,357 views

gallery_7284_229_24450.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids en vormgegeven door @Kloep

Nou, dat uitdagen van vorige week heeft wel geholpen hoor: PatrickW sloeg keihard terug door de juiste oplossing te geven, en gaat nu weer fier aan de leiding. Maar liefst 3 punten voorsprong heeft hij nu op achtervolger SpacyColours. Moeten we die nu dan verbaal gaan uitdagen? Nee, de ranglijst moet genoeg uitdaging vormen voor hem.

Maar ook voor al die anderen die deze rubriek lezen, en met name degenen die al eens puntjes hebben gepakt. Pwned., Big Boss, Grotti, Hanneswasco, Flitskikker, GTA-Sheep, -Matthijs- en Thunderduck, doen jullie nog mee? Kom op, daag die twee bovenin die ranglijst eens uit!

De puzzel van deze week:

gallery_7284_229_32992.jpg

gallery_7284_229_3194.jpg

Aan de puntjes zie je hoeveel letters de oplossing bevat. Eventuele leestekens, spaties en hoofdletters doen er niet toe. Je oplossing post je in een reactie op dit item. De eerste die de juiste oplossing plaatst, die verdient een punt voor de ranglijst. Per persoon is per week één inzending toegestaan.

Succes!4 Comments


Recommended Comments

Ben ik nu echt de enige die al sinds de eerste verschijning van dit artikel probeert er eentje te raden, maar daar altijd in faalt? Ik snap echt niks van die raadseltjes, en als ik dan de uitleg zie, sla ik mezelf figuurlijk voor m'n hoofd. :puh:

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...