Jump to content

MAF

  • entries
    518
  • comments
    1,497
  • views
    280,361

MAF 040 - Winnaar Van De Week


NandroDavids

636 views

 Share

gallery_7284_229_19150.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Na vorige week ongekend origineel te zijn geweest door de winnaar van een contest tot Winnaar Van De Week uit te roepen (verrassend!), zijn we deze week nóg origineler. Ja, lieve lezers, het kan: MAF blijft maar beter worden. Want de Winnaar Van De Week die zo goed als zeker he-le-maal niemand aan heeft zien komen, is... @Kenny-Petrovic!

gallery_7284_229_3793.png

En nu wordt het voor mij als redacteur toch lastig, want zo goed ken ik Kenny-Petrovic niet. Zeljko Petrovic wel, maar dat is iemand anders. Die zou nu gezegd hebben: "Welkom bai de mooie kloep Soeperleden, Kenny-Petrovic!" Goh, wat missen we die man toch op en langs de Nederlandse voetbalvelden. Waar is hij eigenlijk gebleven?

Goed, we dwalen een beetje af. Kenny-Petrovic dus. Trots op zijn Jaarboek-vermelding in 2011, en waarschijnlijk nog trotser op zijn allereerste vermelding in MAF ooit. Dat neem ik tenminste aan. Oh, en hij had nog iets te vieren afgelopen week: hij is lid van de nieuwe Gang die al heel wat leden heeft weten te werven, The Network. Maar daarover meer verderop in deze MAF.

Kenny-Petrovic, gefeliciteerd met je promotie naar Superlid, en met de titel Winnaar Van De Week!

 Share

3 Comments


Recommended Comments

Maar natuurlijk ben ik Trots op mijn jaarboek vermelding. De vermelding van MAF 040 ga ik ook zeker in mijn profiel kenbaar maken. Los van dit heb ik ook nog ergens een verloren own lvd badge die ik helaas niet meer terug kan vinden. Ga die binnenkort ook maar weer eens op zoeken.

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...