Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285154

MAF 040 - Vraaggesprek


NandroDavids

780 bezichtigingen

gallery_7284_229_26211.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Welkom bij een nieuw Vraaggesprek, waarin we weer een forumlid hebben onderworpen aan niet de minste vragen. Deze week zagen maar liefst 2 Gangs het levenslicht op het forum, waarvan één meteen een flink aantal (bekende) leden had: The Network. Daarom, deze week in Vraaggesprek: @Bassieboy35, op papier de leider van The Network, maar zo wil hij liever niet genoemd worden: hij spreekt hier puur namens de Gang, niet als leider.

"Waar andere Gangs A doen, doen wij B"

gallery_7284_229_18084.png

Hoe kwam je op het idee voor The Network?

Laat ik als eerst zeggen dat het niet alleen mijn idee is. Ik sprak Venzio al wat langer en we kwamen op het idee om zelf een Gang op te richten. Als ik voor mezelf spreek heb ik Gangs nooit echt ervaren als dat ze leken. Er was voor mij maar één oplossing en dat was zelf een Gang oprichten. We waren hier al lange tijd mee bezig en het kwam er vaak niet van, we hadden eigenlijk alleen de formule. Een Gang met inspraak en gelijkheid. In de laatste drie dagen voor de oprichting ging het snel, we hadden een sterke naam en er kwam een logo. Ondertussen waren we ook bezig geweest met leden, want we wouden sowieso niet beginnen met twee leden.

En wat zijn nu de eerstvolgende stappen voor The Network? Ledenwerving? The City veroveren? Of iets compleet anders?

Ledenwerving inderdaad, maar dat is meer een onderdeel wat meer tussentijds gebeurd. Ook zijn we van plan om ons op The City-map te zetten, we kunnen eigenlijk niet wachten op onze eerste Gangwar. Daarnaast willen we ook goed laten zien waar The Network om draait.

"We maken dingen niet mooier dan het is"

Waar draait The Network dan precies om?

We doen het samen, we zorgen niet alleen samen voor de gezelligheid maar ook de gang van zaken. We willen geen onderscheid maken tussen rang of persoon, dat is ook de reden (denken we) dat we nu toch al aardig populair zijn binnen een aantal dagen. Waar andere Gangs A doen, doen wij B. Uiteraard wel in positieve zin. 'Based on simplicity'.

gallery_7284_229_13395.png

Wat is dan die 'A' die andere Gangs doen, en die 'B' die jullie doen? Het klinkt allemaal nog zo vaag, zo abstract. Hoe zijn jullie concreet anders?

We kunnen nog niet echt voorbeelden geven, we bestaan nog niet zo lang. Maar een voorbeeld: andere Gangs hebben echt leiders (A), The Network heeft geen échte leider (B). Dat staat ook weer in verband met onze uitspraken, we maken dingen niet mooier dan het is. We zijn oprecht.

Hoezo staat dat in verband met jullie uitspraken? Welke uitspraken eigenlijk? "We zijn oprecht" en "Based on simplicity"? Zijn dat niet holle frasen, die misschien alleen maar leuk klinken?

Iedereen heeft inspraak, een beetje lastig om te bewijzen omdat er maar twee personen alles bekendmaken. Er is tot nu toe nog niets gebeurd wat de leden niet willen, we stimuleren ze zelfs om zoveel mogelijk te helpen of met ideeën te komen. We doen niet zomaar lukraak wat uitspraken, dan komen we alles na.

Hebben jullie ook ambitie voor het Corporation-schap?

We zijn net begonnen maar natuurlijk hebben wij ook onze ambities, op termijn willen wij ook graag een Corporation worden. Het is nu meer het begin doorkomen en de puntjes op de spreekwoordelijke 'i' zetten.

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...