Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579987

Editie 6 - De Snuffelaar


Dutchy3010

838 bezichtigingen

blog-33831-1159396072.jpg

Tong Vibrator

Mocht jij last hebben van een zere keel of heb je misschien wel behoefte aan puur genot? Dan heeft De Snuffelaar deel 6 toch wel een heel natuurlijke en schone oplossing gevonden en dat is de: Tong Vibrator. Een heerlijk zoemend ding dat je op de hals van de tong plaatst. Zet hem aan en je zult oneindig genieten. Hij heeft ook een speciale giga trilfunctie bent een uw partner beu neem hem op de mond en hij zal leren wat echt zoenen is. Het is exclusief voor 16 jaar en ouder, dit komt omdat je er erotische dingen mee 'kan' doen. Hij wordt wel in een prachtige kartonnen doos geleverd zonder een oplader die moet je er nog bij kopen. Nou betwijfel je geen moment en klik 'hier'.



iWoof

Jij bent toch ook zo'n honden liefhebber net zoals Bridget Maasland? Nou dan en heb jij een iPod? Ja toch iedereen heeft tegenwoordig een iPod, toch? Nou daar heeft het bedrijf Woefie wat op bedacht een hond gemaakt van plastic met daarin 2 speakers en een gigantische subwoofer verborgen in de staart. Je plaatst simpelweg de iPod in de houder en je kan urenlang genieten van onverstoord luisterplezier let wel op de Bass omverblaast het geluid gigantisch daardoor kan het voorkomen dat de iPod uit de houder valt, verder is de schade dan natuurlijk voor eigen rekening dus houd de stinkende hond in de gaten, want in ons testlab waren al 3 testexemplaren in vlam en vuur op gegaan. Het geluid was verder prachtig alleen hier een daar een schelle toon. Kijk 'hier' voor iWoofer de nieuwste rage, die wil jij toch ook?



Hotdog Maker

Heb jij wel eens dat gevoel dat je in de steek wordt gelaten? Heb jij soms ook dat ené speciale gevoel dat jij verlangt naar een hotdog waar je jezelf kan troosten bij verdriet en geluk. Dan heeft de Firma brok op stuk iets voor je gevonden een prachtig gevormde hotdog machine waar je van alles in kan maken. Van schoenzolen tot pantoffels. En natuurlijk kun je er ook eten in maken en daar ga ik nu wat over zeggen. We namen de proef op de som dus wij van The Oceans Weekly News bestelde dit product ten eerste de levering was goed gelukt en alles was aanwezig ook werkte hij volledig en daarom krijgt dit product in tegenstelling tot velen andere in De Snuffelaar de eet award 2003. Prachtig en subliem in 1 verdient gewoon een waardering. Laat je oma niet in de kou staan en breng haar een koekje van eigen deeg met dit prachtige artikel. Klik 'hier' om niet naar hem te kijken!

- - -

Ben jij geïnteresseerd in Gadgets, heb jij een aantal gezien en vind je het nodig om ze in deze Rubriek te plaatsen. Stuur een Persoonlijk Bericht naar SummerBase en wie weet komt jou Gadget wel in dit stuk: ‘Oceans Weekly News’. Jij kan ons dus ook helpen deze Krant te verbeteren, maar we kunnen natuurlijk niet iedereen zijn Gadgets vertonen. Ik selecteer de beste en origineelste Gadgets uit en die worden er dan eventueel bij gebruikt.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...