Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579960

Editie 6 - Lid van de Week


Dutchy3010

603 bezichtigingen

blog-33831-1159396143.jpg

Elke week wordt er gekeken naar iemand die uitblinkt op het forum. Deze week hebben we –Matthijs- uitgekozen. Hij helpt veel mensen in de GTA-fora, en daar zijn wij hem uiteraard dankbaar voor. Daarom presenteren we nu –Matthijs- als lid van de week!

Gefeliciteerd met het lid van de week-worden!

Ja bedankt; ben er natuurlijk heel blij mee :engel:.

Je bent pas ML geworden. Hoe voelde dat?

Erhm, goed. Ik heb nu pas een gevoel dat het iets speciaals is wat ik in mijn Superlid tijd niet had, verder betekent hebt dat de andere megaleden eigenlijk vertrouwen in je hebben en dat vind ik iets om trots op te zijn!

Je wordt wel eens savegamemaster genoemd...

Lol, ja ik doe best vaak een savegame voor iemand maar ik heb nu toch grote concurrenten, vooral jou (Dutchy3010) en SummerBase zijn me wel eens te snel af, verder begint HerrieM ook een concurrent te worden. Maar ach; ik mag niet klagen heb net weer één gedaan dus.. :puh:

Wat vind je van de onderlinge concurrentie?

Zij zijn net zo goed bezig als ik, zij willen ook diegene helpen. Maar ik lig er niet wakker om integendeel de aanvragers mogen blij zijn dat ze zo snel geholpen worden. Maar ik vind het niet eens zo belangrijk die savegames, ze zijn alleen leuk om te doen.

Wat vind je van mensen die je opjagen bij savegames?

Ik kan me er aan ergeren, vooral als het veel is. Ik moest zo laatst bijvoorbeeld wat collectables opzoeken. Iedereen weet dat het veel werk is, alleen werd ik door de aanvrager overspoeld met PM's daar word ik een beetje hopeloos van. Ze weten niet hoeveel werk het is voor mij en ik word er dan geïrriteerd van. Maar ach; ik moet netjes blijven natuurlijk. :D

Waar erger je je nog meer aan op het forum?

Op zich nergens aan, ik ergerde me wel ergens aan. Namelijk aan mensen die me inhalen bij het plaatsen van een bericht. Je word dan ingehaald met één regel terwijl je bezig bent met een verhaal. Maar het hoort nu eenmaal bij een forum, en je kan er niks tegen doen. Verder vind ik het ook wat irritant dat mensen met één regel antwoord geven op een vraag en vervolgens hun bericht aanpassen tot een groot bericht. Maar zo vaak gebeurd het gelukkig niet (meer), en ik deed het vroeger ook wel eens.

Wat vind je het leukst aan het forum?

Tja, ik vind het gewoon leuk om er een beetje rond te hangen en mensen te helpen. Verder is GTAForum ook het eerste forum waar ik echt al een tijdje opzit, puur omdat ik het er naar mijn zin heb.

Heb je ook iets wat je niet leuk vind aan het forum?

Daar kan ik kort in zijn, nee; ik heb niets iets op het forum wat me niet aanstaat. :)

Wat is jouw hoogtepunt?

De promoties, hoe kan het ook anders. Het is heel speciaal als je naar SL promoveert, vooral omdat je PM-box etc. vol zit met leuke felicitaties. Maar na een tijdje ga je er aan wennen, en dan als de pret er al een tijdje af is, word je megalid en begint het feest opnieuw. :)

Heb je ook een dieptepunt gehad?

Nee, niet dat ik me kan herinneren.

Als je het forum met één woord moet beschrijven, wat zou jij dan kiezen?

Euhm, ik weet niet. Ik denk dat het woord 'iedereen' wel goed past. Iedereen heeft het recht om te posten, en niemand word er bijvoorbeeld buiten gesloten. Verder heeft iedereen ook recht op een promotie als ze het goed doen.

Geen: Gezelligheid? Behulpzaamheid? Vriendelijkheid?

Ja dat kan ook, maar dat is IEDEREEN toch ook wel?

Je bent geregistreerd op 20 juni 2005. Wat was jouw reden?

Ik wou graag weten hoe je een auto in GTA zette, toen ik antwoord op die vraag had ben ik er weer vandoor gegaan. Een hele poos later ging ik naar een nieuwe klas, daar kwam ik -Niels- tegen. Die zij dat ik weer actief moest worden en zodoende; Hier ben ik.

Sinds wanneer werd je dan echt actief?

Rond oktober 2005 ben ik weer actief gaan posten.. Zei het met kleine stappen.. :puh:

Waarom ben je blijven plakken? Alleen omdat -Niels- dat vroeg?

Neuh, op aanraden van -Niels-. Wist ik veel dat dit forum zo leuk was, ik zat nooit op een forum. Ik ben blijven plakken omdat het wel leuk was. Mijn post kwaliteit was zeer laag, daarna wou ik kraag promoveren. Zodoende deed ik beter mijn best, en dan ga je vanzelf goed posten.

Welk subforum vind je het leukst?

Eh savegame-aanvaag forum? Nee :puh:. Ik ben altijd te vinden in het gedeelte van GTA, maakt niet uit welke. Op de 1e plek staat wel SA omdat ik daar het meeste van weet. Maar ik weet ook wel wat van de andere GTA's..

En welke het minst?

Een heleboel, vooral de dingen waar ik niet tot weinig verstand van heb. Ik heb het dan over het modding gedeelte, en het gedeelte van computers.

Welk crewlid vind je dat zijn werk het best doet?

Goh, dat is een moeilijke. Ze doen stuk voor stuk goed werk, anders zou het een zooitje zijn natuurlijk. Maar om de vraag een beetje te beantwoorden ik vind dat .Levi. en PatrickW goed hun werk doen.

Wie zijn je beste forummaten / met wie heb je het meeste contact?

Verschillend ik heb op dit moment het meeste contact met SummerBase en Typhoon, uiteraard in het dagelijks leven ook met -Niels-, Af en toe heb ik contact met bijvoorbeeld jou (Dutchy3010), ook wel eens met Bling. En zo zijn er nog wel een stuk of wat die ik wel eens spreek.

Welke GTA vind je het leukst?

Ehm, Vice City vind ik het leukst. Daar zat ik echt op te wachten totdat hij uitkwam. Veel mensen kiezen voor Sa denk ik omdat dat de nieuwste is, maar in Vc had ik het gevoel dat er een leuk sfeer was. Vooral de gebieden waren gezellig palmbomen, strand etc. Natuurlijk komt VCS ook binnenkort uit, kan niet mooier.

Hoe vaak en veel ben je aanwezig op het forum?

Elke dag mits ik weg ben, ik zit in de vakantie en op vrije dagen urenlang op het forum terwijl er dan niks te doen is. Maar goed.. :puh:

En als je weer naar school gaat?

Ook elke dag als ik de tijd ervoor krijg. Meestal wel aangezien ik haast nooit huiswerk heb, en mocht ik geen tijd hebben dan moet ik het geluk hebben om op school even te kijken.

Ken je buiten -Niels- nog meer mensen persoonlijk?

Eh ja, een stuk of wat. Ik geloof dat het er 4 zijn. Die zitten hier op het forum dankzij Niels en mij..

Zijn die actief?

1 wel voor zover ik weet. De anderen zie ik nooit maar die zijn een klein tijdje actief geweest. Die hebben denk ik het zware forumleven gedag gezegd. :)

Hoe zou jij reageren als je morgen naar het forum gaat en blijkt dat hij niet meer bestaat?

Naja zou ik behoorlijk jammer vinden natuurlijk, vooral omdat je er dagelijks komt. Maar goed het leven gaat door en er zijn wel belangrijkere dingen als het forum.

Als de crew je een plekje aanbied om bij de crew te komen, en je mocht zelf een forum kiezen, welke had je dan gekozen?

De nieuwe GTA, dus dan moesten ze die reserveren. Maar als ik nu per direct ergens heen moest wil ik natuurlijk het liefst naar het gedeelte van SA. Dat stuk ken ik als mijn eigen broekzak..

En dan de afsluitende forumvraag:

Wie zou jij wel eens terug willen zien in een interview, en wie als lid van de week?

Mensen die ik niet zo vaak zie. Want het zijn steeds dezelfden die ik op het forum zie, en dan weet je na een tijdje wel het één en ander van hen. Ik zie bijvoorbeeld Mark B en Marius niet zoveel, dus die mogen wel eens geïnterviewd worden.

Persoonlijke Vragen

Wat doe je voor school?

Ik doe Theoretische leerweg, zit in de de 4e klas en ik ben van plan later de kan van ICT op te gaan..

Lees je wel eens?

Ja ik lees veel tijd schriften, PU, VI, en de donald duck. Verder lees ik af en toe eens een boek. Maar die lees ik pas als ik in bed lig, overdag vind ik lezen niet veel aan in een boek.

Welke subgenres houd je van?

Nou er is niet iets wat er zo maar uitschiet, ik lees eigenlijk alles wel behalve dingen van star-wars, harry potter etc. Ik houd dus van boeken die op de realiteit gebaseerd zijn.

Ga je vaak uit?

Nou nee eigenlijk niet, ben nog niet echt het type voor uitgaan e.d. voor de rest heb je er hier waar ik woon ook niet veel mogelijkheden voor.

Wat voor muziek vind je leuk?

Van alles, ik luister veel naar pop en trance, ik vind muziek zoals rap hardcore niet zoveel aan, ook al zijn dat op dit moment een beetje de veel geluisterde categorie. Ik luister ook vaak naar radiozenders op internet Q-Music meestal.

Heb je een favoriete band/zanger(es)?

Nee heb ik niet, vroeger vond ik Keane nog wel leuk als band maar nu vind ik allerlei soorten muziek wel leuk dus ik heb niet echt een favoriet waar ik veel naar luister.

Waar mogen ze jou 's nachts voor wakker maken?

Je mag me overal voor wakker maken! Als ik wakker word midden in de nacht dan slaap ik binnen een minuut weer dus het maakt me niet uit waarvoor je me wakker maakt, ik slaap toch zo weer.

Wat is je lievelingseten?

Eh patat, tja orgineel hé? Maar een patatje blijft lekker hoeveel je er ook van eet. Bij normaal eten heb je kans dat als je teveel ervan eet je het niet lekker meer vind. Bij patat is dit niet zo, overigens bij heel veel snacks ook niet.

Drink je wel eens alcohol, zoja, welke drank?

Neu eigenlijk niet. Kom omdat ik drank meestal niet lekker vind. Een biertje bijvoorbeeld vind ik niet echt lekker. Men zegt dat je dat moet leren drinken, ik heb wel eens wat geprobeerd van mijn vader maar ach, doe mij maar gewoon een cola-tje.

Voor welke politieke partij ben je?

Daar houd ik me niet mee bezig, ik weet ook absoluut niet wat al die partijen voor plannen hebben enzo.

Welke game vind je het leukst?

Mafia, waarom? Dat spel heb ik zo ontzettend lang gespeeld, ik heb hem 100x uitgespeeld, ik heb na het uitspelen echt heel lang met allemaal mods gespeeld. En ik speel het nog tot op de dag van vandaag. Er moet een behoorlijke game komen wil hij Mafia voor mij evenaren.

Wat zijn je hobby's?

Voetbal natuurlijk, elke zaterdag een wedstrijd en 2x in de week trainen. Verder gamen wat ik elke dag wel doe. Voor de rest niets eigenlijk?

Sport je?

Ik voetbal….

Kijk je graag sport op TV?

Jazeker, ik kijk altijd naar Darts en naar voetbal. Maakt me niet uit welke wedstrijd ik ben dan meestal voor de TV te vinden, hetzelfde geld voor het darten.

Wat vind je van...

- oorlog: Ik vind oorlog verkeerd, logisch want wat bereik je ermee? Helemaal niks zinvols, alleen verderf haar en armoede. Zie ook de oorlog op dit moment in Israël allemaal zinloos, wat ooit een mooi land was gaat nu langzaam kapot aan de oorlog.

- drugsbeleid van Nederland: Ik vind oorlog verkeerd, logisch want wat bereik je ermee? Helemaal niks zinvols, alleen verderf haar en armoede. Zie ook de oorlog op dit moment in Israel allemaal zinloos, wat ooit een mooi land was gaat nu langzaam kapot aan de oorlog.

- Lange schooldagen: Geen last van, ik vind ze helemaal niet lang. Maar goed dat verschilt weer per school natuurlijk, bovendien zou ik het wel handig gewoon de basis school tijden te doen. Op vaste tijd beginnen en eindigen. Maar dat heeft ook weer zo zijn nadelen, op een middelbare school ben je vaker eerder vrij.

- Natuurkunde: Als schoolvak? Vre-se-lijk, ik heb het in de 2e klas gehad en daarna gelukkig niet meer. Ik ben absoluut niet het type voor die moeilijk berekeningen en die leuke weetjes. Die proefjes zijn nog wel grappig maar daar houd het echt op, ik ben meer een type voor de talen.

- Nederlandstalige muziek: Leuk, ik luister net zo veel naar de Nederlandse muziek als naar buitenlandse. Ik luister best verschillend naar de Nederlandse muziek., ik luister bijvoorbeeld wel eens naar Jan Smit en dergelijke maar als ik eerlijk moet zijn ga ik toch voor Engelstalige.

- Pyromanen: Tja, wat doe je eraan? Die mensen zijn ziek in hoofd en weten volgens mij niet wat ze doen. Het is moeilijk te bestrijden zoiets. Zulke mensen heb je nu eenmaal in de wereld..

- Postbank: Met die domme reclames? Geef mij maar de Rabobank, ik weet ook niet beter trouwens. Zo lang we geld kunnen pinnen maakt het me niet uit.

- Talpa: Leuk, al zullen veel mensen het niet met me eens zijn. Er zijn wel een paar programma’s bij die zijn nageaapt denk aan 5 tegen 5. Maar voor de rest zijn De wedstrijden, en Joling en Gordon over de vloer hele leuke programma’s, zo zijn er wel meer.

- GTA als 18+ game: Logisch, iedereen kent inmiddels wel het recept van GTA. De inhoud ervan, maar wat doe je eraan? Je kan hem ook wel doen als 30+ maar de jongeren komen er toch op één of andere manier weer aan.

- Achterstand derde-wereld-landen: Oneerlijk, kijk hoe luxe we het hier hebben. We lusten geen pizza Hawaï? Oh dan gooien we dat toch weg, en we halen zo weer even een nieuwe. En dat terwijl ze er om vechten in zulke lanen, ik vind soms dat het wel heel oneerlijk is verdeeld in de wereld.

- Uitgaan voor de leeftijd van 16: Tja, waarom zou dat niet mogen eigenlijk? Ik bedoel mensen onder de 16 krijgen toch meestal geen toegang tot de nachtclubs enzo. Bovendien moet een feestje op zijn tijd kunnen.

- Tandarts: Tja, niet leuk natuurlijk. Ik ben al zo ontzettend vaak er geweest, komt omdat ik 2x tegelijk een ontsteking had in mijn wortelkanaal. En dat doet ontzettend pijn kan ik je vertellen, en nu ben ik net weer geholpen aan een wortel die te lang was .Tja, ik heb al heel wat behandelingen achter de rug,.Wat heb ik eigenlijk nog niet gehad?

- Voetbal: Jááá, leuk, leuk, ik zit erop. Hoe kan het ook anders elke doorsnee jongen zit erop zo’n beetje. Ik heb het erg naar mijn zin in mijn team, ik voetbal zelf heel erg vaak. Ik kijk het natuurlijk ook vaak. Verder ben ik in mijn carrière als voetballer alles al geweest. Van keeper tot aanvaller.

en dan nu de afsluitende vraag: Wat vind je van OWN en dit interview?

OWN vind ik echt super leuk, elke week lees ik hem weer met plezier. Vooral hoe jullie het volhouden elke week weer, een top prestatie vind ik! _O_ Verder het interview, hartstikke leuk en het is een eer om Lid van de week te zijn, wat mij betreft mag je me de volgende week wel weer interviewen! :)

Bedankt voor het interview!

Jij bedankt :)

Deze rubriek is tijdelijk overgenomen door Dutchy3010

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...